ITKM SORUNUNA NEŞTER ATILDI. TRAFİK SORUNU ÖNEMLİ DERECEDE GİDERİLDİ


Siyaset 10.01.2020 22:12:00 0
ITKM SORUNUNA NEŞTER ATILDI. TRAFİK SORUNU ÖNEMLİ DERECEDE GİDERİLDİ

ISPARTA Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bugün akşam Ak Parti İl teşkilatı danışma toplantısında konuştu. 9. Ay'dan bu yana Belediye'nin yaptıkları hizmetlerden bahsederek teşkilat mensuplarına detaylıca sunum yaptı. 

ITKM SORUNUNA NEŞTER ATILDI. TRAFİK SORUNU ÖNEMLİ DERECEDE GİDERİLDİ

Göreve geldiklerinde acil olarak önemli konular olan ITKM, Toplu Konut, Sav Kokusu ve Trafik sorununa yönelerek önemli adımlar attıklarını ifade etti. ITKM ile ilgili TMSF ile yapılan görüşmeler neticesinde hemen kısa bir süre içerisinde Kadir Gecesinde ibadete açılacak şekilde çalışma başlatıp Kadir gecesinde ITKM Camii'sini ibadete açtıklarını söyledi. Daha sonra ITKM'nın Isparta'lıların hizmetine tam olarak açmak için Belediye meclisi ve ITKM arasında yapılan protokol ile neticeye vararak ocak ay'ı itibarıyla çalışmalara başlanacağını ve ilk etapını 2020'nin Ağustos ayında bitirilip hizmet vereceğini söyledi. Trafik sorunuylada ilgili önemli adımlar attıklarını belirten Başkan Başdeğirmen, özellikle kavşaklarda yapılan bazı düzenlemeler sayesinde Tarfikte ciddi rahatlama meydana geldi bunu herkes hissedecek duruma geldiğini ve Isparta Şehir Hastanesi önünede yapılan tam donanımlı üst geçitinde çalışmaları başlattıklarını kısa bir süre içerisinde hizmet vereceğini belirtti.

22 OKUL BAHÇESİNİN BAHÇE ASFALTINI BELEDİYE DÖKTÜ

Başkan Başdeğirmen, teşkilat mensuplarına yaptığı sunumunda, Sav kokusu ilede ilgili çalışmaları başlattıklarını söyledi. Sav civarında ortaya çıkan kokunun giderilmesi için gerekli alt yapı çalışmaları sayesinde kokunun büyük bir bölümünün yok olduğunu ve illeriki kısa zaman içerisinde büyük bir bölümünü yok etmek için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Seçim Vaatlerini teşkilat ile sürekli istişare halinde tek, tek yerine getirmenin heyecanıyla yollarına devam ettiklerini belirten Başkan Başdeğirmen, bunun dışında sosyal Belediyecilik ve Eğitime hizmet gibi bir çalışma sürdürdüğünü' Milli Eğitim Müdürlüğü ile sürekli irtibatlı çalışmalar yaptıklarını söyledi. 22 okulumuzun bahçesini asfaltladık talep doğrultusunda bu hizmetimiz devam edecek şeklinde konuştu.

6'NCI AYDA TOKİ İNŞAATININ TEMELLERİ ATILACAK

Türkiye genelinde 3 ile hibe edilen elektrik santralinin bir tanesi Isparta yapılacağınında müjdesini veren Başkan Başdeğirmen, gerekli araziyi yani yerini gösterdiğimizde hemen yapımına başlanacak Güneş Enerji Sistemi sayesinde Belediyemize yıllık 5 milyon lira gelir sağlanacak dedi. TOKİ içinde hemen çalışmaları başlattıklarını söyleyen Başkan Başdeğirmen, ilk etap 300' konut çalışmalarını yaptık Isparta eski gülkent Hastanesi'nin arazisinin olduğu yere yapmak için çalışmaları başlattık. Sayın Bakanımız Murat Kurum'un Isparta'ya ziyaretinde tekrardan 700 konut daha sözü alarak bu sayıyı bine çıkardık daha sonra hükümetimizin de yıllık 100 bin konut programı içerisine tekrardan Isparta 1500 daha alarak 2500 sayıyı bu alanımız yapacağız, 6'ncı ayda inşallah temeller atılacak ve 2021-2022 zamanı içerisinde bitirip vatandaşlarımıza teslim edeceğiz dedi.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekan


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü