ITSO Başkanı Mustafa TUTAR; Çanakkale İnancın Ve Azmin Zaferidir


Gündem 18.03.2021 15:22:00 0
ITSO Başkanı Mustafa TUTAR; Çanakkale İnancın Ve Azmin Zaferidir

Kahraman Şehitlerimizi Şükranla Anıyoruz. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan ITSO Başkanı Mustafa Tutar, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan Çanakkale Zaferi'nde milli birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin yaşandığını belirtti.

Mesajında, ülke olarak bugün ulaştığımız noktayı en başta, vatan için canlarını feda etmekten çekinmeyen kahraman şehitlerimize borçlu olduğumuzu ifade eden Tutar, "18 Mart 1915 tarihinde zaferle sonuçlanan Çanakkale Deniz Savaşları, daha sonra gerçekleşen kara savaşlarının da başarıya ulaşmasında çok önemli bir etken olmuştur. Çanakkale Zaferi tarihte eşine az rastlanır bir direnişin ve azmin sergilendiği gerçek bir destandır.
 
Aziz şehitlerimiz, bu ülke için canlarını vererek vatan sevgisinin ne olduğunu, bağımsızlığın, özgürlüğün ne kadar yüce değerler içerdiğini, gelecek nesillere ve tarihe apaçık yazmışlardır. Bizlere ve bizden sonraki nesillere düşen, bu güzel toprakları sonsuza kadar barışın ve kalkınmanın yaşanacağı, herkesin bir arada daha güzel günlere ulaşmak hedefiyle can cana, yan yana var gücüyle çalıştığı, dünyanın en çağdaş ve en gelişmiş ülkesi yapmaktır. Bu hedef bizim ulaşana kadar ve ulaştıktan sonra da asla dönmeyeceğimiz hayalimizdir. Türk iş dünyası adına, Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale Şehitlerimizi Saygı, Sevgi, Şükran ve Rahmetle Anıyoruz.”


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!