ITSO’da Virüs ve Bakterilere Karşı Dezenfeksiyon İşlemi Yapıldı.


Sağlık 13.03.2020 22:58:00 0
ITSO’da Virüs ve Bakterilere Karşı Dezenfeksiyon İşlemi Yapıldı.
Dünya gündeminde etkisini htiren koronavirüs salgını sonrasında dezenfeksiyon çalışmaları hızlandı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odamızda da halk sağlığını tehdit eden virüs ve kötü bakterilere karşı dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Yeditepe Üniversitesi’nde geliştirilen ve Sağlık Bakanlığı’nca raporu olan nano gümüş teknolojili dezenfekte ürünü ile uygulamaya yetkili firma ve elemanlarınca sisleme usulü ile dezenfeksiyon işlemi yapıldı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odamız, Sicil ve diğer işlemlerin yapıldığı hizmet birimi ile konferans salonu, meclis salonu, toplantı salonları, başkanlık katı ile diğer tüm ortak alanlar dezenfeksiyondan geçirildi. Ayrınca odamızda üyelerimiz ve misafirlerimizin sağlığı için el dezenfektanları da kullanılmaktadır.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü