_“CHP BURDUR’DA GÜZEL BİR DEMOKRASİ SINAVI VERECEK”

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Merkez İlçe Başkanlığı kongresini 20 Kasım 2022 günü yapmayı planladıklarını söyledi. İki adayın başkanlık için yarışacağını söyleyen Akbulut, demokrasi şenliği yaşattıklarını ifade etti.


Siyaset 22.10.2022 00:37:00 0
_“CHP BURDUR’DA GÜZEL BİR DEMOKRASİ SINAVI VERECEK”

CHP Burdur Merkez İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Serkan Şimşek’in ardından geçtiğimiz günlerde Ayla Büğdüz başkanlığa getirilmişti. Büğdüz’ün başkanlığa getirilmesinin ardından İlyas Divarcı’nın da 20 Kasım’da yapılması planlanan kongrede aday olacağı söylentileri ortaya çıkmıştı.

Adaylık konusunda resmi bir açıklama yapılmazken mevcut başkan Ayla Büğdüz ve İlyas Divarcı’nın başkanlık için yarışması bekleniyor.

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile kamuoyuna bilgilendirme yaparken partililerine de seslendi.

Akbulut açıklamasında şunları söyledi;

“Merkez ilçemizde kongre süreci yaşayacağız. Bugün itibariyle partimizin evladı diyebileceğimiz iki kişinin adaylığı söz konusu. Allah nasip ederse, kısmet olursa, MYK’mız da uygun görürse 20 Kasım’da olağanüstü merkez ilçe kongremizi yapacağız. Ama tüm partililerimden özellikle şunu rica etmek istiyorum; Cumhuriyet Halk Partisi’nden başka hiçbir partiye kolay kolay nasip olmayacak şekilde bir demokrasi şenliği yaşatmaktayız. Tek aday üzerinde bir baskı, dayatma gibi herhangi bir şeyin söz konusu olmadığını hepinizin bilmesini isterim. Bu süreçte yine kaostan beslenmek isteyenler olacaktır. Cumhuriyet Halk Partilileri iktidar yolunda birbirine düşürmek isteyenler olacaktır. Milletvekilimizle de Belediye Başkanımızla da, benimle, ilçe başkanlarımızla, tüm partililerimizle el ele kol kola girerek bir kampanya yürütmek durumundayız. Elbette seçimin bir kazananı olacak. Kazanan arkadaşımızın elini hep birlikte kaldıracağız. Kaybeden arkadaşımızla da herhangi bir sorunun olmayacağını düşünüyoruz. O arkadaşlarımızda muhakkak iktidar yürüyüşünde hep birlikte el ele kol kola kazanan ekiple yürüyecektir diye düşünüyoruz. Cumhuriyet Halk Partililiğe yakışan budur. Tüm partililerimden şunu rica etmekteyim; bölünmeyelim, dağılmayalım. Kongre süreçlerini hep birlikte el ele kol kola sevgi, saygı çerçevesinde yürütelim. Bu anlamda fırsatçılara müsaade vermeyelim. Birlikteliğimizi bozmayalım. Türkiye’nin Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olmaya ihtiyacı var diyoruz.”


Köylerde bisiklet dönemi Köylerde bisiklet dönemi
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat! Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Su krizinde tasarruf öncelikli model Su krizinde tasarruf öncelikli model
Seçim zaferini karpuzla kutladılar Seçim zaferini karpuzla kutladılar
Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç