Gündem

Gündem Haberleri

A Milliler fırsat tepti

A Milli Futbol Takımımız evinde ağırladığı Norveçi geçemedi


Gündem 9.10.2021 00:00:00 0
A Milliler fırsat tepti

2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takımımız G Grubu'ndaki 7. maçında Norveç ile karşı karşıya geldi. Ay yıldızlar Haaland ve Sörloth da dahil olmak üzere bir çok oyuncusunu eksik olan Norveç ile 1-1 berabere kalarak gruptan çıkma ihtimalini zora soktu.

2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takım'ımız evinde Norveç ile karşı karşıya geldi. Milliler mücadeleden 1-1'lik skorla ayrılarak gruptaki son 3 maç öncesinde tur şansını zora soktu. A Milli Takım'ımızda golü 6. dakikada Kerem kaydederken, Norveç'in golü ise 41'de Thorstvedt'ten geldi.

.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı