ACI BİBER YEDİ, HAYATI DEĞİŞTİ


Yaşam 20.07.2020 12:45:00 0
ACI BİBER YEDİ, HAYATI DEĞİŞTİ

BURDUR’lu Kebap ustası Aliihsan Karabacak (57) geçen yıl arkadaşalrının şaka yapmak için yedirdiği acı biberi yerken çekilen videosunun sosyal medyada paylaşılmasından sonra tüm Türkiye’de tanındı. Aynı zamanda yerel sanatçılıkta yapan Karabacak söz ve müziği kendisine ait Biber isimli bir şarkı yaparak klip çekti.

Burdur’da bir restaurantta kebap ustası olarak çalışan Aliihsan Karabacak’a arkadaşları şaka yapmak için acı biber yedirdi. Biberi iştahla yiyen Karabacak biberin acılığı karşısında ‘erkeklik yok’ sözü ile sosyal medyada fenomen oldu. Karabacak’ın biber yerken çekilen videosu sosyal medya hesaplarında 10 milyonun üzerinde görüntülendi.
Aynı zamanda yerel sanatçılık yapan ve kendisine ait 28 arabesk ve fantazi türü bestesi olan Karabacak söz ve müziği kendisine ait ‘Biber’ isimli şarkısına Tefenni ve Yeşilova İlçelerinde beş gün süren klip çekti. Karabacak klibin sonunda Türkiye’nin Maldivleri olarak bilinen Salda Gölü’ne atarak acının etkisinden kurtulmaya çalıştı.
Burdur’da 30 yıldan fazladır kebap ustası olarak çalıştığını söyleyen Karabacak “geçen yıl arkadaşlarım bana acı biberle şaka yaptılar. Bunu da videoya çekip sosyal medyada paylaşmışlar. Biber öylesine acı ki, benim dünya şaştı. Video 10 milyonun üzerinde paylaşıldı. Aynı zamanda yerel sanatçılık yapıyorum. Arabesk ve fantazi şarkılar söylüyorum. Bu olay üzerine sözü ve müziği kendime ait ‘biber’ isimli bir şarkı yaptım. Buna Tefenni ve Yeşilova’da klip çektik. Klip çekimleri beş gün sürdü. Youtube kanalımda paylaştığım klibimde vatandaşlarımızdan büyük ilgi gördü” dedi.
Şarkı söylemenin duygu işi olduğunu söyleyen Karabacak “ilkokul çağlarında müzik merakım başladı Herkes ders yaparken öğretmenim bana ‘sen ders çalışma, şarkı söyle’ derdi. Daha sonra kebap ustası olarak çalışmaya başladım ama müzikten kopamadım. Son bir kaç yıldır hem mesleğimi sürdürürken hemde müzik üzerine yoğunlaştım” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü