Gündem

Gündem Haberleri

Adana Emniyetinden rekor yakalama

Adana Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesinde bulunan bir makaron fabrikası ve depolarında yapılan aramada 263 milyon 400 bin kaçak makaron ele geçirildi.


Gündem 28.09.2021 11:30:00 0
Adana Emniyetinden rekor yakalama

ADANA (İGFA) - Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan bir makaron fabrikası ve depolarında yapılan aramada 263 milyon 400 bin kaçak makaron ele geçirildi. Ele geçirilen makaron miktarı Adana Emniyeti tarafından geçtiğimiz Ağustos ayında tek seferde en büyük yakalama olan 105 milyon 700 bin makaron sayısı ile 2020 yılında tüm Türkiye’de yakalanan 250 milyon makaron sayısını geçerek rekor kırdı. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alınırken, adli tahkikat başlatıldı.

 

Akın Gazetesi’nin 56. Yılına Gazetecilerden Anlamlı Ziyaret Eğirdir’de yayın hayatını sürdüren Akın Gazetesi’nin 56. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla TİMBİR Akdeniz Bölge Başkanı Samet Memiş ile Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve beraberindeki gazeteciler, gazeteyi ziyaret e
TİMBİR Şam temsilciliği açıldı! ülke sayısı 26’ya yükseldi Her geçen gün büyümeye devam eden TİMBİR heyeti, Şam’da temsilcilik açarak uluslararası yapılanmasını genişletti.
“Bir Ezgi İki Yürek” Konseri Isparta’da sanatseverlerle buluştu Isparta’da düzenlenen “Bir Ezgi İki Yürek” Türk Halk Müziği Konseri, iki farklı ilin öğrencilerini aynı sahnede buluşturarak sanat aracılığıyla kültürel birlikteliğin güçlü bir örneğini ortaya koydu.
Isparta'da Arıcılık kursu sertifika töreni gerçekleştirildi Isparta’da düzenlenen Arıcılık Kursu’nu başarıyla tamamlayan 22 kursiyer, 84 saatlik eğitim sonrası sertifikalarını aldı.
AK Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı İçin 15 Aday Yarışıyor AK Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı’nda ilçe başkanlığı için 15 ismin aday olması, ilçe siyasetinde geniş katılımlı ve yoğun rekabetin yaşandığı bir süreci beraberinde getirdi.