Gündem

Gündem Haberleri

Adana Emniyetinden rekor yakalama

Adana Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesinde bulunan bir makaron fabrikası ve depolarında yapılan aramada 263 milyon 400 bin kaçak makaron ele geçirildi.


Gündem 28.09.2021 11:30:00 0
Adana Emniyetinden rekor yakalama

ADANA (İGFA) - Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan bir makaron fabrikası ve depolarında yapılan aramada 263 milyon 400 bin kaçak makaron ele geçirildi. Ele geçirilen makaron miktarı Adana Emniyeti tarafından geçtiğimiz Ağustos ayında tek seferde en büyük yakalama olan 105 milyon 700 bin makaron sayısı ile 2020 yılında tüm Türkiye’de yakalanan 250 milyon makaron sayısını geçerek rekor kırdı. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alınırken, adli tahkikat başlatıldı.

 

Başkan Başdeğirmen’den Ankara’da Yoğun TBMM Temasları Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, TBMM’de gerçekleştirdiği Ankara temasları kapsamında siyasi parti temsilcileri ve milletvekilleriyle bir araya gelerek, Isparta’ya yönelik mevcut ve planlanan projeleri değerlendirdi.
RATEM Başkan Adayı Gündoğan: Yerel Radyoların Telif Ücretini RATEM ödeyecek RATEM Başkan Adayı Vedat Gündoğan, Türkiye’nin en büyük yayıncı meslek birliğini çözüm merkezi hâline getireceklerini açıkladı.
Davraz Kayak Merkezi’nde Suni Karlama Dönemi Başladı Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde Suni Karlama Dönemi Başladı. 40 Santimetre Kalınlığında Kar Üretilebilecek
Meteoroloji’den Kar Yağışı Uyarısı: Bugün 9 İlde Kar Yağışı Olacak Özellikle dün sabah saatlerinden bu yana soğuk hava tüm yurt genelinde kendini ciddi şekilde hissettirirken birçok şehirde yoğun kar yağışı yaşanıyor.
TÜRMOB’tan 586 Sayılı Tebliğ’e Tepki: “Vergi Emniyeti Tehlikede” TÜRMOB, 13 Aralık 2025 tarihli ve 586 sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’nin, vergi emniyetini zedeleyeceğini ve muhasebe mesleğini işlevsizleştireceğini belirterek düzenlemenin derhal yürürlükten kaldırılmasını talep etti.