ADAR: HİZMETİ ÜYELERİMİZİN AYAĞINA GÖTÜRDÜK


Siyaset 26.09.2022 12:15:00 0
ADAR: HİZMETİ ÜYELERİMİZİN AYAĞINA GÖTÜRDÜK

ıtri bitkiler Ticaret Borsası’nda işlem gören başlıca tarım ürünleri haline gelmiştir.

2001 yılından itibaren kendi binasında hizmet vermeye devam eden Isparta Ticaret Borsası, Yalvaç, Şarkikaraağaç ve Eğirdir’deki temsilcilik büroları ile uzaktaki üyelerine yerinde hizmet vermektedir. Ayrıca, haftanın belli günlerinde Gelendost ve Keçiborlu İlçelerine de hizmet sağlanmaktadır.


İlimizin ve bölgemizin tarımsal ticaretinin geliştirilmesi amacıyla Borsamız tarafından 2002 yılında ilki yapılan Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı yıllar itibariyle binlerce tüccar ve üreticinin ziyaret ettiği ülkemizin önemli bir fuarı haline gelmiştir. Isparta Ticaret Borsasının üyelerinin dağılımı; Yaş Meyve ve Sebze, Hububat ve Bakliyat, Et ve Et Ürünleri, Süt ve Süt Ürünleri, Yağlı Tohumlar ve Itri Bitkiler olarak çeşitlenmektedir. 2001 yılından itibaren kendi binasında hizmet vermeye devam eden Isparta Ticaret Borsası, Yalvaç ve Şarkikaraağaç’ta temsilcilik büroları ile uzaktaki üyelerine de yerinde hizmet vermektedir. Amaç, hedef ve vizyonu stratejik planda belirlenmiş olan Isparta Ticaret Borsası  olarak TOBB Akreditasyon ve ISO 9001 Kalite Belgeleri ile İlimizin gelişen tarımsal ticaretine yön vermekte ve Tarımla Sanayileşen Isparta hedefine ulaşmak için çalışmalarına ve hizmetlerine devam etmekteyiz” dedi.

MİSYONUMUZ;  ISPARTA’NIN

TARIM EKONOMİSİNİN

BÜYÜMESİNİ SAĞLAMAKTIR

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, “Borsa olarak misyonlarının 5 yıldızlı 5174 Sayılı kanun ve ilgili yönetmelikler doğrultusunda üyelerine etkin ve kaliteli hizmet sağlamak,

Vereceği 5 yıldızlı hizmetle İlin tarım ve hayvancılık ticaretinin, üretim alt yapısının gelişimini, rekabet gücünü arttırmasını ve dünya ticaretine entegre olmasını sağlamak.

Yerel dinamikleri harekete geçirerek ilin iç ve dış paydaşlarının da desteğini alarak Isparta’nın tarım ve hayvancılık ekonomisinin büyümesini sağlamak” dedi.


Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Eczacıbaşı Dynavit, 'Yılın Kadın Spor Takımı' seçildi Eczacıbaşı Dynavit, 'Yılın Kadın Spor Takımı' seçildi
Lonca 9. dönemi 8 girişimciyle tamamladı Lonca 9. dönemi 8 girişimciyle tamamladı
BUTGEM’de istihdam odaklı protokol imzalandı BUTGEM’de istihdam odaklı protokol imzalandı
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı