Gündem

Gündem Haberleri

Adıyaman’da film gibi takip

Adıyamanda uyuşturucu ile mücadeleyi sürdüren Emniyet Müdürlüğünün en başarılı birimi olan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, film gibi takip yaparak üç şahsı uyuşturucu maddeleriyle kıskıvrak ele geçirdi.


Gündem 24.02.2021 16:00:00 0
Adıyaman’da film gibi takip

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman’da, polis ekiplerinin dur ikazlarına uymayarak kaçan otomobil, kovalamaca sonucu yakalandı. Yakalanan otomobilde yapılan aramalarda uyuşturucu ele geçirilirken, araç içerisinde bulunan 3 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Altınşehir Mahallesinde bir otomobilden şüphelenen İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, 33 BUZ 46 plakalı aracı durdurmak istedi. Polisin dur ikazına uymayan ve içerisinde 3 şüphelinin bulunduğu araç, hızla kaçmaya başladı. Asayiş Şube ve Hırsızlık Şube ekiplerinin de dahil olduğu kovalamacada B.B., M.A ve S.E adlı üç şahıs kıskıvrak yakalandı. Araç içerisinde yapılan aramalarda 10 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, araçtaki üç şahıs gözaltına alındı. Şüpheli şahıslar emniyet ifadeleri sonrasında adli makamlara sevk edileceği öğrenilirken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.  


Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'! FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor