Adıyaman Emniyeti gece gündüz sahada

Adıyaman Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve ekibi suç ve suçlularda sahada mücadele ediyor.


Gündem 14.10.2021 10:30:00 0
Adıyaman Emniyeti gece gündüz sahada

ADIYAMAN(İGFA)- Adıyaman'da toplumun güvenliği ve huzuru için mücadele eden İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve başarılı teşkilatı, operasyon ve denetimlere devam ediyor. 

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube, KOM, TEM, Siber Suçlarla Mücadele Şube ve Trafik Şube ekipleri yaptıkları operasyonlar ile suç oranı düşük iller sıralamasında yerini koruyor.

Adıyaman halkı ile bir araya gelen Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği halk-polis işbirliği sağlayarak bilinçlendirme çalışması yapıyor. 


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı