Adıyaman İGC: "Başka öğrencilerin canı yanmasın"

Adıyaman İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Cihan Akbilek, öğretmenlerin okul giriş ve çıkışlarında görevlendirilmesi çağrısında bulundu.


Gündem 29.09.2021 16:30:00 0
Adıyaman İGC:

ADIYAMAN (İGFA) - Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte okul çevrelerinde oluşan kalabalık hem trafikteki sürücülere hem de öğrencilere zor anlar yaşatıyor. Vatandaşlar, yetkililerin oluşabilecek kazalar için okul çevrelerinde trafik ekiplerinin aldıkları önlemin yanı sıra okul yönetimi tarafından öğretmen görevlendirmesini istedi.

Adıyaman İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, okul giriş ve çıkış saatlerinde okul önlerinde tedbirlerin alınmamasını eleştirerek çağrıda bulundu. Başkan Akbilek, okul çıkışında evine gitmek isteyen 10 yaşındaki bir çocuğun daha trafik terörüne kurban verdiklerinin altını çizerek, "Tedbirsizliğin kol gezdiği okul önlerinde maalesef okul yönetimi önlem almıyor. Düşünün çarşı merkezinin göbeğinde ki bir okulda, öğrencilerle servis araçları aynı anda hareket ediyor daracık bir sokaktan çıkışlar yapılınca maalesef istemediğimiz sonuçlar ortaya çıkıyor. Bu acıyı bugün maalesef yaşadık" dedi.

Başkan Akbilek yetkililere, "Okula giden tüm öğrencilerimizin sağlığı ve can güvenliği için okul giriş çıkışlarında, okul idaresi ve öğretmenler gözetiminde gerekli önlemleri alırsa görünmez kazaların da önü kesilir" çağrısında bulundu.


Milli Takımın yarısı İnegöl’den Milli Takımın yarısı İnegöl’den
Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Esra Tunçbilek ilk belediye Başkan Vekili oldu Yeni dönem için Isparta Belediye Başkan vekili olarak ilk görev alan isim Belediye meclis üyesi Avukat Esra Tunçbilek oldu.
Burdur'da uyuşturucuya geçit yok! 2 şahıs tutuklandı Burdur’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.
Isparta’da gül üreticilerin yüzü gülüyor Gülbirlik’in 2023 dönemine ilişkin mali genel kurul toplantısında, 2023 yılına ilişkin elde edilen gelirden gül üreticilerine kilo başına 4 lira 57 kuruş kar payı verilmesine karar verildi.