Adıyaman Jandarması nefes aldırmıyor!

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde gerçekleştirdiği iki farklı istihbarat çalışmasında 22 adet kaçak içki ile bir işyerine yaptığı baskında bin 730 gram uyuşturucu maddeile 17 adet fişek ele geçirildi.


Gündem 12.10.2021 17:00:00 0
Adıyaman Jandarması nefes aldırmıyor!

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler kaçakçılık ve uyuşturucu suçlarla ilgili şahısları yakın markaja aldı. Merkez İlçe Jandarma sorumluluk bölgesinde yapılan istihbaratı değerlendiren ekipler Y.Ç. isimli şahsın aracında kaçak içki olduğu bilgisi alınması üzerine şahsın aracında yapılan aramada 22 Adet 1'er litrelik kaçak içki ele geçirdi.

Ekipler, sorumluluk bölgesinde yaptıkları bir başka istihbaratta ise M.T. isimli şahsın işyerinde uyuşturucu bulunduğu bilgisi üzerine şahsı yakın takibe aldı. Alınan bilgiye göre şahsa ait işyerine dün yapılan operasyonda, bin 730 gram kubar esrar maddesi ile bir terazi, 17 adet 9 mm tabanca fişeği ele geçirildi.

Her iki olayda da şüpheliler, Jandarma'daki işlemleri sonrasında adli makamlara sevk edildi.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, her türlü uyuşturucu ve narkotik suçlarla mücadelede halkın huzuru ve mutluluğu için ellerinden gelenein en iyisini yapmaya devam edeceklerini söyledi.


Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı
Mesut Kocagöz için Kepez Belediyesi önünde oturma eylemi yaptılar Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün tutukluğuna son verilmesi için CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Kepez Gençlik Kolları Başkanı Semih Kocabaş, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar Kepez Belediye binası ö