Adıyamanda kısıtlamada çekirdek keyfi pahalıya patladı!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte Adıyamanda kent genelinde uygulama yapan polis ekipleri Kayalık Mahallesinde 4 vatandaşa cezai işlem uyguladı.


Gündem 23.04.2021 07:00:00 0
Adıyamanda kısıtlamada çekirdek keyfi pahalıya patladı!

ADIYAMAN (İGFA) - İçişleri Bakanlığı’nca COVID-19 tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde uygulanmaya başlanan dün akşam saat 19.00’dan 26 Nisan Pazartesi 05.00’a kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması başladı.

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri de, şehrin birçok noktasında yasağa uymayan vatandaşlar için kontrol noktası kurdu. Tek tek durdurulan otomobillerde ekipler evrak incelemesi yaptı. Merkez Kayalık Mahallesinde devriye görevi yapan ekipler, park içeresinde kola, çekirdek keyfi yapan gençleri gördü. Üzerinden kimlik çıkmayan ve yaşlarının 19 olduğu öğrenilen 4 gence kısıtlı saatlerde sokağa çıkmak ve 20 yaş altı oldukları için cezai işlem uyguladı.

Ekipler, sokağa çıkma yasağından dolayı denetimlerine ve uygulamalarına aralıksız devam ediyor.


Taner Acar'dan mitinge davet Taner Acar'dan mitinge davet
İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret