Adıyamanda markete silahlı soygun girişimi


Gündem 25.10.2021 17:30:00 0
Adıyamanda markete silahlı soygun girişimi

Adıyamanda silahla geldiği marketi soymaya çalışan kişi, kasiyerlerin direnmesi üzerine kaçtı.

ADIYAMAN (İGFA)-  Adıyaman Yeni Mahalle'de ki bir markete giren markete gelen silahlı ve maskeli bir kişi, elindeki tabancayı kasa görevlisine doğrultarak kasada bulunan paraları istedi. Kendisine doğrultulan tabanca karşısında korkan kasa görevlisi iki kadın, bağırmaya başlayınca şüpheli paniğe kapılarak marketten koşarak ayrıldı.

Polis ekipleri çevrede yaptıkları güvenlik kamerası incelemelerinde şüphelinin eşkalini belirledi. Şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. O anlar iş yerin güvenlik kameralarınca kaydedildi.


BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba