Adıyamanda servis araçlarına sıkı denetim

Adıyamanda okul servis araçları denetlendi.


Gündem 3.10.2021 23:00:00 0
Adıyamanda servis araçlarına sıkı denetim

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman'da Bölge Trafik, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlük/Amirlikleri sorumluluk güzergâhlarında 6 ekip ve 12 personel ile yapılan uygulama ile üç gün boyunca okul servis araçlarında denetleme yapıldı.

921 araç ve sürücünün kontrol edildiği uygulamada, 2918 sayılı KTK'nın 34. maddesindeki muayeneden dolayı 13, emniyet kemeri takmayan 207 sürücüye ve tescil plakasına ceza yazılırken, sigortası olmayan 7 tescil plakasına ve çeşitli maddelerden 32 sürücü ile tescil plakası olmak üzere üzere toplamda 259 sürücüye idari para cezası uygulandı. 13 araç trafikten men edildi.

Çevreyolu üzerinde yapılan okul servis araçları üzerinde yapılan denetimlerde de 10 adet servis aracı kontrol edilmiş, kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Ekiplerin, öğrencilerin güvenliği için denetim ve kontrolleri sürdüreceği öğrenildi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı