Afrinin ateşi Kahramanmaraş ve Bursaya düştü

Milli Savunma Bakanlığı, PKK/YPG terör örgütü tarafından Zeytin Dalı Harekât bölgesinde gerçekleştirilen saldırıda iki askerin şehit olduğunu açıkladı. Şehitlerin acı haberleri Kahramanmaraş ve Bursadaki ailelerine verildi.


Gündem 7.04.2021 23:00:00 0
Afrinin ateşi Kahramanmaraş ve Bursaya düştü
BURSA (İGFA) -  Saldırıda Uzman Çavuşlar Gökhan Çakır ile Ahmet Akdal şehit olduğu öğrenildi. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Saldırıda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, verilen karşılık sonucu ilk belirlemelere göre en az 3 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede belirlenen terör hedefleri ateş altına alınmaya devam edilmektedir. Şehit olan kahraman silah arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi. 
Şehit uzman çavuşların acı haberleri, Kahramanmaraş ve Bursadaki ailelerine verildi. Şehitlerin naaşlarının zırhlı askeri ambulansla alınarak Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Kilis Devlet Hastanesi morguna getirildiği öğrenildi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür
Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü
İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor