AGC Başkanından Gara açıklaması

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, Irakın kuzeyindeki Gara bölgesindeki hain terör örgütünün saldırısı sonrası 13 güvenlik mensubunun şehit edilmesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.


Gündem 16.02.2021 15:30:00 0
AGC Başkanından Gara açıklaması

ADIYAMAN (İGFA) - Vatana ihanetin sınırlarının resmen yasayla belirlenip, tanımlanması gerektiğini kaydeden Zeki Dişkaya, "Meclis yasayı çıkarmalı, Cumhurbaşkanı jet hızıyla imzalamalı. Rütbeye, makama bakılmadan bu madde işletilmeli. Yoksa şehitlerin iki eli sorumluların yakasında olur. Vatana ihanetin idaresi bile ihanettir" dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrakın Gara’da şehit edilen 13 yiğidimiz için ulusal yas ilan edelim cümlesini de yorumlayan Zeki Dişkaya, "Sen önce terör örgütünün siyasi temsilcisi olduklarını diyen HDP ile birliğini önce bitir, sonra yas de. Bu lafınızın inanırlığı samimiyeti yok sayın vekil" diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenere de çağrıda bulunan Zeki Dişkaya, "Bu kara günde Meral Akşener Diyarbakır’a gitmeli, evlatlarını hain terör örgütüne kaptıran, HDP’nin kapısında evladını bekleyen o yiğit ve yaralı anaları ziyaret etmelidir. Tavrını net ortaya koymalıdır. Gün bugündür" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı! Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026 Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi