AĞLASUN ÇATAK YOLU İHALE TARİHİ BELLİ OLDU


Gündem 9.07.2021 00:31:00 0
AĞLASUN ÇATAK YOLU İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

AĞLASUN ÇATAK YOLU İHALE TARİHİ BELLİ OLDU
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Ağlasun Çatak yolu için Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı ihale tarihinin belirlediğini açıkladılar.
“19 KM YOL YAPIMI GERÇEKLEŞECEK”
Yapımı için önceki yıllarda yatırım programına alınan ve ödeneği ayrılan Çatak Yolu İhale tarihi ile ilgili açıklamada bulunan Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur-Ağlasun (Çatak) Yolu; (Burdur-Çeltikçi) Ayrım-Ağlasun projesi olarak 2018 yılında yatırım programına alınmıştı. Ağlasun İlçemizin İl Merkezine bağlantı yolu olan ÇATAK PROJESİ 19 km’dir ve daha önce ödeneği ayrılmıştı. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’nun İlimiz ziyaretlerinde tekrardan ihale sürecinin hızlandırılmasını talepte bulunmuştuk. Sn. Bakanımızla yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında 3 Ağustos 2021 olarak ihale tarihi belirlendi. Ağlasun’umuza ve İlimize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdiler.
“HEP BİRLİKTE BURDUR’UMUZUN İHTİYAÇLARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve Teşkilatları ile hep birlikte Burdur’a hizmet etmek için çalıştıklarını belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi “ Burdur’umuzda hep birlikte hizmet etmek için çalışıyoruz. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’nun İlimiz ziyaretinde ilettiğimiz Ağlasun Çatak Yolunun ihale tarihi belli oldu. Bu süreci yakından takip eden Sn. Bakanımız Adil Karaismailoğlu başta olmak üzere Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a teşekkür ederim.” Dedi.

Bir yol ve ağaç görseli olabilir


BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Başkan Palancıoğlu "Salon Sporları Merkezi" ile sporcuların hayatına dokunacak Başkan Palancıoğlu "Salon Sporları Merkezi" ile sporcuların hayatına dokunacak
Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını ağırladı Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını ağırladı
Dünyanın çocukları İstanbul'da Dünyanın çocukları İstanbul'da
İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı