AĞLASUN'DA BEKLENEN İHALE GERÇEKLEŞİYOR


Siyaset 14.02.2020 18:01:00 0
AĞLASUN

Burdur Ağlasun'da Hükümetin projesi olan ve desteği ile SUKAP kapsamında hayata geçen içme suyu ve kanalizasyon projesi 27.02.2020 tarihinde ihalesi yapılacaktır.

Destek için teşekkür eden Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, şu ifadelere yer verdi. Başkan Ulusoy yaptığı açıklamada, "Ülkemize ve ilçemize hayırlı olsun. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a Burdur milletvekillerimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK ve Yasin UĞUR' a Ak Parti İl Başkanımız Volkan MENGİ'ye Belediye meclis üyelerimize şükranlarımı sunarım. Her aşamada destek olan çok değerli Ağlasun halkımıza gönülden teşekkür ederim. Bu süreci halkımızla el ele vererek atlatacağımıza inancım sonsuz. Yapacak işimiz çok ama yılmadan yorulmadan gece gündüz demeden Ağlasun için çalışmaya devam edeceğiz. Gönlümüz Ağlasun işimiz Ağlasun. Ali ULUSOY Ağlasun Belediye Başkanı


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl? Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor