Ağlasun’da kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları başlıyor


Gündem 12.05.2020 23:32:00 0
Ağlasun’da kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları başlıyor

Ağlasun’da kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları başlıyor.

Burdur’un Ağlasun ilçesinde kanalizasyon ve içme suyu projesi imzası atılarak yer teslimi yapıldı. Haberi sosyal medya üzerinden açıklayan Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, “İlçemizin kanalizasyon ve içme suyu projesi İller Bankası Bölge Müdürü Fuat KOÇAL, Ensar firma müteahhiti ile birlikte imzalar atılarak yer teslimi yapıldı. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

  

 

 

Eski CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen’e “rüşvet” gözaltısı Serik’te rüşvet iddiası gündemi sarstı; eski CHP İlçe Başkanı Şeref Çimen, bir esnaftan 80 bin lira talep ettiği iddiasıyla soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
Türkiye tohumda ihracatçı ülke konumunu güçlendirdi Tohumda ihracatçı pozisyonunu sürdüren Türkiye'den Rusya, Çin, İspanya, Fas ve Hindistan başta olmak üzere çok sayıda ülkeye sebze tohumunda en çok domates, biber ve salatalık gönderiliyor.
Isparta'dan İsa Paşa'ya vefa Tuğgeneral İsa Baydilli, şehadetinin yıl dönümünde Kayseri Hava Şehitliği’nde düzenlenen anlamlı törenle rahmet ve minnetle anıldı. Gaziler, şehit yakınları ve Ispartalılar, “Unutmamak ve unutturmamak” vurgusuyla şehidin hatırasın
Bakan Kurum: Karapınar ve Konya’da büyük dönüşüm başladı Bakan Murat Kurum, Karapınar ve Konya’da hayata geçirilen yeni hizmet binası, çevre düzenleme ve tarihi doku yenileme projeleriyle şehrin geleceğine damga vuracak kapsamlı bir dönüşüm başlattıklarını açıkladı.
CHP ANTALYA'DA ERİYOR ORC Araştırma’nın yayımladığı son anket, CHP’nin bazı büyükşehirlerde ve güçlü olduğu illerde ciddi oy kaybı yaşadığını ortaya koydu.