AĞLASUN İLÇESİNDEKİ HIRSIZLIK OLAYI İLE İLGİLİ FAİLLER YAKALANDI


Asayiş 15.07.2020 01:32:00 0
AĞLASUN İLÇESİNDEKİ HIRSIZLIK OLAYI İLE İLGİLİ FAİLLER YAKALANDI
Güvenlik güçlerimiz tarafından suç ve suçlularla mücadele, kamu güvenliği ve düzenini sağlamak amacı ile aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara devam edilmektedir.  
 
Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, İlimiz Ağlasun ilçesinde 04.07.2020 tarihinde meydana gelen evden hırsızlık olayı ile ilgili faili meçhul olarak aranan şahıs veya şahıslar hakkında Ağlasun İlçe Emniyet Amirliğince yapılan araştırmada;
 
Çalınan eşyaların Bucak ilçesinde bir antika dükkanına satıldığının tespit edilmesi üzerine, dükkan sahibi Ş.E.'nin alınan ifadesinde, daha önce hırsızlık suçlarından sabıkası bulunan M.T. ve O.T. isimli şahısların bir miktar para karşılığında eşyaları kendisine sattığını beyan etmiştir.
 
İfadesinin alınmasına müteakip Cumhuriyet Savcılığınca serbest bırakılan Ş.E. isimli şahsın dükkanından teslim alınan biblo, tencere, şamdan, hamur teknesi, 6 metrekare halı, ve süs eşyalarından oluşan 76 parça eşya müşteki M. Ç. A. 'ya teslim edilmiştir. 
 
Yapılan araştırmalar sonucunda olayın failleri olduğu tespit edilen şüpheli M. T. ve O. T. isimli şahıslar 13.07.2020 günü yakalanarak, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanmıştır.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin