AĞUN VE YÖNETİMİ TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ VE GÖKGÖZ'Ü ZİYARET ETTİ


Gündem 26.10.2022 22:19:00 0
AĞUN VE YÖNETİMİ TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ VE GÖKGÖZ

Isparta Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen şube başkanı olarak seçilen Mahmut Ağun ve yönetimi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde başkan vekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Milletvekili Mehmet Uğur Gökgüz'ü makamlarında ziyaret ettiler.

Açıklama yok.

Ziyarette, Başkan AĞUN ve yönetimi olan Burak Turan, Nazım Mehmet Beşir, Gamze Durgun, Deniz Kaynak, İbrahim Bektaş, Numan Akay, Dr. Mustafa serhat Küçükcoşkun, Isparta şubesi baş temsilcisi Ahmet keskin, kadın kolları başkanı Makbule Dilek savcılı, Gençlik kolları başkanı said Özbek hazır bulundular.

TBMM Başkanvekili Bilgiç ve Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, ziyarette bulunan Sağlık-Sen heyeti ile yakından ilgilendi. Çalışmaları ve projeleri hakkında karşılıklı istişareler gerçekleştirilip kendilerine her zaman destek vereceklerini belirttiler.

Başkan Ağun, ziyaret ile ilgili paylaşımında:

Gazi meclisimiz de Ispartamızın gururu Meclis Başkan vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç Ve Değerli milletvekilimiz  Mehmet Uğur Gökgöz'ü ziyaret ettik. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın sıkıntılarını dertlerini taleplerini ilettik. Her zaman gece gündüz yanımızda olan değerli büyüklerimize teşekkür ediyorum. Misafirperverlikleri için şahsım sendikam ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. İfadelerine yer verdi.

Açıklama yok.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı