Ahmet Taner Kışlalı, Güzelbahçede anıldı


Gündem 21.10.2021 13:30:00 0
Ahmet Taner Kışlalı, Güzelbahçede  anıldı

Eski Kültür Bakanı Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı 1999 yılında bombalı suikast sonucu yaşamını yitirmesinin 22.yılında Güzelbahçe’de büstü önünde anıldı.

İZMİR(İGFA)- Güzelbahçe’de Ahmet Taner Kışlalı Kavşağı’ndaki anıtı önünde düzenlenen törene CHP İzmir İl Sekreteri Fulya Alçay, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Güzelbahçeliler katıldı.

Türkiye´nin çağdaş yolda ilerlemesi için canını kaybetme pahasına yaşayan bir aydınımızdı diyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, saygı duruşunun ardından konuşma yaptı. Başkan İnce, " Kışlalı, Uğur Mumcu, Bahriye Üçok, Muammer Aksoy ve daha pek çok aydınımız gibi ürettikleriyle halkı korkusuzca savunan,Atatürk devrimlerinin yılmaz savunucusu Ahmet Taner Kışlalı'nın aramızdan ayrılışının 22.yılı. Bizler, doğru bildiklerimizi söylemekten vazgeçmeyeceğiz. Çünkü biliyoruz ki, doğruluk her zaman en büyük erdemdir.Atatürk ilke ve devrimlerinin bekçisi olarak bu karanlık güçlerden korkmadık korkmayacağız. Tüm devrim şehitlerini saygı ve özlemle anıyorum" dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından Kışlalı’nın anıtına karanfil bırakıldı.


Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu