AK Belediyelere ANKARA’dan Önemli Ziyaret

AK Belediyelere ANKARA’dan Önemli Ziyaret


Siyaset 17.06.2021 13:07:00 0
AK Belediyelere ANKARA’dan Önemli Ziyaret

AK Belediyelere ANKARA’dan Önemli Ziyaret.

 
AK Parti Burdur İl Başkanlığı bu hafta başında AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığının görevlendirmesi ile Bölgeden sorumlu Yerel yönetimler Başkan Yardımcısı olan 24. ve 25. Dönem Denizli Milletvekili, Önceki Dönem Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’ı ağırladı. Bilal Uçar AK Partiden seçilen belediye başkanlarımızı ve ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ederek yerelde belediyelerimizin hizmetlerini başkanlarımızla birlikte değerlendirdi.
 
Bölgeden sorumlu Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olan Bilal Uçar, pazartesi günü ilk olarak il yönetim kurulu toplantısına katılım sağladı. Toplantıda Kurucularından olduğu AK Partinin kuruluş hikâyesindeki önemli noktaları hatırlatarak, 2024 Yerel Seçimlerinde Burdur Belediyesine AK Parti bayrağını asacaklarına olan inancı anlattı. Salı sabahı ise İl Başkanımız Volkan MENGİ, yerel yönetimlerden sorumlu il Başkan yardımcımız Turan YURDUŞEN ve İlçe koordinatörlerimiz ile beraber erken saatlerde başlayan ziyaret turunda Bakan Yardımcımız Bilal UÇAR sırasıyla ilk olarak Kemer, Altınyayla, Gölhisar ve Karamanlı ilçeleri, Çarşamba günü ise Ağlasun ve Bucak ilçelerine ile ziyaretlerini tamamladı. Bilal Uçar ilçe başkanlıkları ve belediyelerden sonra kaymakamlıklara, İlimiz Valisi Ali Arslantaş’a, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav’a da nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
 
Program sonrası açıklamalarda bulunan Bölgeden Sorumlu Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilal Uçar; “ Burdur AK Parti hükümetimiz ile büyük yatırımlar aldı ve almaya devam ediyor. Bu hafta ilimize yapmış olduğumuz bu ziyarette maalesef İl Belediyesinin doğru dürüst büyük bir yatırımı olmadığını, Burdur merkezinde bu eksikliğin bariz bir şekilde görüldüğünü, buna rağmen hükümetimizin büyük yatırımları ile bu alanda olan açığı büyük bir ölçüde kapattığını söyleyen Uçar, gezmiş olduğumuz ilçelerimizde Belediye Başkanlarımızın arı gibi çalıştığını görmekten çok mutlu olduğunu, teşkilatlarımızın belediye başkanlarımızın milletvekillerimizin tam bir uyum içinde önce 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri, sonrasında 2024 Yerel Seçimlerinde Burdur Belediyesinde AK Partimizin bayrağını dikmek için aşkla heyecanla çalıştıklarını gördüm. Milletvekillerimizle belediye başkanlarımızla il genel meclisimizle biz hizmet destanları yazarken karşımızda sadece polemik üreten ve buna karşılık ciddi bir hizmet üretemeyen bir belediye ve anlayış var. Sandık milletimizin önüne geldiğinde Burdur halkı kendisine hizmet edenle etmeyeni ayırt edip emaneti tekrar Ak kadrolara teslim edecektir dedi. 
 
 
“Eniştemiz, Bakan Yardımcımız Bilal Uçar’ı Ağırlamak Onur Verici”
 
AK Parti Burdur il Başkanı Volkan MENGİ; “Önceki Dönem Adalet Bakan Yardımcımız şu an AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Avukat Bilal Uçar’ı, Çavdır kızıllar köyünden evli olan eniştemizi Şehrimiz Burdur’da ağırlamaktan onur duyuyoruz. Büyük kongre sonrası Bölgemize görevlendirilmesinden sonra teşkilatımızla tanışma programlarımızı yaptık ve çok güzel istişareler oldu. İnşallah şehrimizde Bakanımızı sık sık ağırlayacağız ve bakanımızı tecrübeleri ile hedeflerimize planlı çalışmalarımızla ulaşacağımıza eminim. Ziyaretlerinden ötürü kendisine çok teşekkür ederim.” dedi.

LGS başvurularında bugün son gün LGS başvurularında bugün son gün
Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü
Doğanşehir'de toplu açılış töreni Doğanşehir'de toplu açılış töreni
Egeli ihracatçılar genel kurula gidiyor Egeli ihracatçılar genel kurula gidiyor
Kayseri'de Engelsiz Yaşam Merkezi, “ikinci yuva” oldu Kayseri'de Engelsiz Yaşam Merkezi, “ikinci yuva” oldu