AK GENÇLİKTEN EROL MÜTERCİMLERE DAVA


Gündem 11.09.2020 00:43:00 0
AK GENÇLİKTEN EROL MÜTERCİMLERE DAVA

Ak Parti Isparta Gençlik Kolların teşkilatı, yarın saat 14.00'de Isparta Adliyesine giderek Erol Mütercimler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacaklar. Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Güleç: "Adı anılan şahıs konuşmasında kendi zihni dünyasını ve iç bunalımlarını ortaya koyan, imam hatip lisesi mezunu bir çok arkadaşımız adına huzurda telaffuz etmekten dahi imtina ettiğimiz ifadeler kullanmış, parçası olduğu güruhun yıllardır devam eden imam hatip lisesi hazımsızlığını ve düşmanlığını bir kez daha ortaya koymuştur. İmam hatip liseleri tarihi AK Parti iktidarına kadar her türlü engellemeye ve baskılara rağmen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bu ülkeye büyük hizmetleri olan birçok siyasetçi, bürokrat, iş adamı, akademisyen, bilim adamı ve eğitimciler yetiştirmiş, ciddi bir geleneği olan büyük ve köklü kurumlardır" dedi.

81 ilde adliyelere dilekçe vererek Erol Mütercimler'in küstah sözlerini yargıya taşıyacaklar.

İmam hatipliler için “sapık, sahtekâr, ahlaksız” gibi utanmazca ifadeler kullanan yazar Erol Mütercimler hakkında Ak Parti Gençlik Kolları, Kadın Kolları, İmam Hatip Dernekleri, Platformlar, ÖNDER, KADEM ve TÜGVA’nın aralarında olduğu çok sayıda kişi suç duyurusunda bulundu, bulunmaya devam ediyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl? Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor