AK GENÇLİKTEN YÖRÜK TÜRKMEN DERNEĞİNE RAĞBET


Kültür 11.09.2019 00:08:00 0
AK GENÇLİKTEN YÖRÜK TÜRKMEN DERNEĞİNE RAĞBET

Milli Kültür ve değerler için kıymetli çalışmalar gerçekleştiren Antalya Yörük Türkmen Gençleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Ak Parti Antalya Gençlik Kolları Başkanı Avukat Ali Bayram Doğan, derneğe üyelik kaydını yaptı.

 

Ülke geçlerimizin milli, manevi değerlerini her zaman benimseyen ve inançlarına bağlı: Vatan, Millet'e faydalı bireyler olmak için özellikle ilmi, bilgiyi kendi öz kaynaklarından sağlayan bu tür derneklere rağbet gittikçe artıyor. Bu tür gelişmeler, geleceğimize dair illeride çok kaliteli ve yetenekli bireylerin yetişeceğini gösteriyor.

Resim

 

 

TİMBİR yönetimi 3. kuruluş yıl dönümünde Ankara’da toplandı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) yönetimi, kuruluşunun 3. yıl dönümü dolayısıyla Ankara’da bir araya gelerek dijital projeler ve 2026 yılı hedeflerini değerlendirdi.
Milletvekili Oğuz’dan muhalefete sert yanıt: “Burdur’a 60 milyar tl yatırım yapıldı” AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, teşkilatın düzenlediği iftar programında muhalefetin eleştirilerine sert yanıt verdi. Oğuz, son 24 yılda Burdur’a toplam 60 milyar TL yatırım yapıldığını belirterek, “Şehrin her sokağında
22 ilde dolandırıcılık operasyonu: 247 tutuklama Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde 22 ilde gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonlarında 390 şüpheli yakalandı.
TİMBİR 3 yaşında; “Dijital Medyanın Birliği, Türkiye’nin Gücü" Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), internet medyasının kurumsallaşması yolunda yürüttüğü çalışmalarla üçüncü kuruluş yılını geride bırakmanın gururunu yaşıyor.
Hava trafiği artış gösterdi: 2 ayda 32,9 milyon yolcuya hizmet Türkiye genelindeki havalimanlarında ocak–şubat döneminde direkt transit yolcular dahil olmak üzere toplam 32 milyon 877 bin 752 yolcuya hizmet verildi.