AK GENÇLİKTEN YÖRÜK TÜRKMEN DERNEĞİNE RAĞBET


Kültür 11.09.2019 00:08:00 0
AK GENÇLİKTEN YÖRÜK TÜRKMEN DERNEĞİNE RAĞBET

Milli Kültür ve değerler için kıymetli çalışmalar gerçekleştiren Antalya Yörük Türkmen Gençleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Ak Parti Antalya Gençlik Kolları Başkanı Avukat Ali Bayram Doğan, derneğe üyelik kaydını yaptı.

 

Ülke geçlerimizin milli, manevi değerlerini her zaman benimseyen ve inançlarına bağlı: Vatan, Millet'e faydalı bireyler olmak için özellikle ilmi, bilgiyi kendi öz kaynaklarından sağlayan bu tür derneklere rağbet gittikçe artıyor. Bu tür gelişmeler, geleceğimize dair illeride çok kaliteli ve yetenekli bireylerin yetişeceğini gösteriyor.

Resim

 

 

ASAT ve ALDAŞ yöneticilerine gözaltı operasyonu Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında ASAT ve ALDAŞ’ta görev yapan, aralarında eski ve mevcut yöneticilerin de bulunduğu 20 kişi sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonla gö
Halk otobüsleri Esnafına EminEvim’den özel finansman desteği Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ile EminEvim arasında imzalanan protokolle, esnaf ve çalışanlara araç ve ev alımlarında ek finansman indirimi sağlanacak.
Selami Kılınç: Yanlış hesap Yalvaç tan döndü Memur-Sen il Temsilcisi,Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Selami Kılınç Yanlış hesap Yalvaç tan döndü İle İlgili Basın Açıklaması yaptı.
Antalya’nın Hafızası Vali Şahin’i ağırladı Antalya Valisi Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Kepez Belediyesi tarafından Dokumapark’ta hayata geçirilen Bir Zamanlar Antalya Müzesi’ni ziyaret etti.
Karabulut: Şehir tek ses olamıyor Fikir Isparta Platformu Başkanı Yunus Karabulut, kentin kronik sorunlarının temelinde iletişimsizlik, ortak gündem eksikliği ve siyasetle zayıf bağlar olduğunu vurguladı.