AK GENÇLİKTEN YÖRÜK TÜRKMEN DERNEĞİNE RAĞBET


Kültür 11.09.2019 00:08:00 0
AK GENÇLİKTEN YÖRÜK TÜRKMEN DERNEĞİNE RAĞBET

Milli Kültür ve değerler için kıymetli çalışmalar gerçekleştiren Antalya Yörük Türkmen Gençleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Ak Parti Antalya Gençlik Kolları Başkanı Avukat Ali Bayram Doğan, derneğe üyelik kaydını yaptı.

 

Ülke geçlerimizin milli, manevi değerlerini her zaman benimseyen ve inançlarına bağlı: Vatan, Millet'e faydalı bireyler olmak için özellikle ilmi, bilgiyi kendi öz kaynaklarından sağlayan bu tür derneklere rağbet gittikçe artıyor. Bu tür gelişmeler, geleceğimize dair illeride çok kaliteli ve yetenekli bireylerin yetişeceğini gösteriyor.

Resim

 

 

Isparta’nın arama kurtarma gücü tescillendi Isparta Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ISAK, 6 Şubat depremlerinin ardından güçlenerek uluslararası arama kurtarma görevlerine hazır bir yapıya kavuştu.
Gülistan kapalı pazarı açılışına davet Isparta Belediyesi tarafından Gülistan Mahallesi’ne yapılan kapalı pazar alanının açılışı 7 Şubat Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen açılışa tüm vatandaşları davet etti.
Antalya’da esnaf odaları seçimleri gerildi: Bürokrasi iddiaları gündemde AESOB’a bağlı esnaf odalarında süren seçimler, muhalif adaylara yönelik baskı iddialarıyla gölgelenirken, bürokrasinin sürece müdahil olduğu öne sürüldü.
Türel’in tepkisi haberleri sildirdi Menderes Türel’in sosyal medyadan yaptığı sert açıklamanın ardından, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran’ın iddialarını haberleştiren bazı internet sitelerinin içerikleri yayından kaldırması dikkat çekti.
Kepez’de çevre kirliliğine sıfır tolerans Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı Birimi ekipleri, 2025 yılında ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimler sonucunda çevre kirliğine neden olan kişi ve işletmelere ait 98 araç plakasına toplam 3 milyon 12 bi