AK PARTİ 2023’E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARININ DURAĞI BURDUR OLDU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, “Ülkemize dış politikada şahsiyet kazandırdık. Sahada ve masada güçlü bir Türkiye haline geldik. Devletimizin gücünü ve milletimizin itibarını yükselttik.” dedi.


Gündem 18.11.2022 23:11:00 0
AK PARTİ 2023’E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARININ DURAĞI BURDUR OLDU

Uygur, “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında Burdur Öğretmenevi’nde düzenlenen programda, İstanbul’da İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, yaralananlara da acil şifa diledi.

Türkiye’nin 40 yıldır terörle mücadele eden ve ağır bedeller ödeyen bir ülke olduğunu belirten Uygur, terörle kararlı ve başarılı bir şekilde mücadele edildiğini kaydetti.

Uluslararası platformda mücadelenin ve terörü kaynağında bertaraf etme stratejisinin kararlılıkla sürdürüldüğünü dile getiren Uygur, bundan asla taviz vermeyeceklerini söyledi.

Terör örgütü PKK’nın Irak ve Suriye’de köşeye sıkıştıkça bu tarz eylemlere başvurduğunu ifade eden Uygur, “Ne yaparlarsa yapsınlar, kendilerini bekleyen acı sondan asla kurtulamayacaklar. Yaşadığımız bu hain saldırıdan sonra da güvenlik güçlerimiz son derece hızlı ve etkili çalışmalarla bağlantılarını tespit edip yakaladı. Bu da Türkiye’nin terörle mücadele gücünü ve yüksek kapasitesini herkese göstermiş oldu.” diye konuştu.

Türkiye’nin bir güven ülkesi olduğunu belirten Uygur, terörle mücadelede Türk milletinin bir ve bütün olduğunu dile getirdi.

“AK Parti sosyal konut projesiyle tüm toplumu kucakladı”

Uygur, AK Parti’nin 20 yılda Türkiye’ye eğitim, sağlık, adalet, emniyet, ulaştırma, enerji ve milli savunma alanlarında tarihi hizmetler kazandırdığını kaydetti.

AK Parti’nin sosyal konut projesiyle tüm toplumu kucakladığını anlatan Uygur, “Ülkemize dış politikada şahsiyet kazandırdık. Sahada ve masada güçlü bir Türkiye haline geldik. Devletimizin gücünü ve milletimizin itibarını yükselttik. Rusya-Ukrayna savaşında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ara buluculuk tutumu Sayın Cumhurbaşkanımızı küresel bir lider haline getirdi. Tahıl koridoru anlaşmasındaki misyonumuzu Cumhurbaşkanımız açıkladı. Esir takası konusundaki girişimlerimiz Türkiye’yi bütün dünyada diplomasi alanında büyük bir güç haline getirdi.” dedi.

Uygur şunları söyledi;

“Binlerce yıllık tarihi, el değmemiş tabii güzellikleri, doğası kadar renkli kültürüyle Teke Yöresi’nin kültür başkenti Anadolu’nun şirin şehri göller, güller ve gönüller diyarı Burdur’da sizlerle birlikte olmaktan ben de büyük mutluluk duyuyorum. Şehir Buluşmaları kapsamında bir dizi program için bugün sizlerle birlikteyiz. Pazar gününden itibaren hepimizin gönlünde, kalbinde büyük yaralar açan hain terör saldırısı. Öncelikle bu saldırıda hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da Rabbim’den acil şifalar diliyorum. Biz 40 yıldır terörle mücadele eden bir ülkeyiz. Bu konuda da ağır bedeller, faturalar ödedik. Maalesef çok sayıda canımızı, insanımızı da kaybettik.

 “Türkiye bir güven ülkesidir”

Terörle mücadele konusunda milletimiz bir ve bütündür. Terör saldırısının hemen ardından başlayan milletimizin ortaya koyduğu örnek dayanışmadan bizim birliğimizi, bütünlüğümüzü bu konudaki kararlılığımızı bir kez daha bütün dünyaya gösterdi. Teröre karşı ortak bir cephede buluşan, teröre karşı tek yürek olan milletimize bütün dünyaya örnek olan dayanışma ruhu için tekrar buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Kaybettiğimiz canlarımıza da bir kere daha rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

“Her alanda tarihi eser ve hizmetler kazandırdık”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacak’ seslenişiyle çıktığımız bu kutlu yolda, 2002 yılından milletimizin teveccühü ile ülkeyi yönetmeyi üstlendiğimiz günden bugüne Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde vatanımızın yükselmesi ve kalkınması için çok çalıştık. Geçtiğimiz 20 yılda ülkemizde eğitimden, sağlığa, adaletten, emniyete, ulaştırmadan, enerjiye, sanayiden, tarıma, yerli ve milli savunmaya kadar olmak üzere her alanda tarihi eser ve hizmetler kazandırdık.

“Ekonomiyi büyüttük, refahı tabana yaydık”

Her alanda istihdama erişim kolaylaştırdık. Sosyal destekleri artırarak ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla kucakladık. Yine bu Türkiye Yüzyılı’na adım attığımız bu dönemde Cumhuriyet tarihinde başlatılmış olan en büyük sosyal konut projemizle de tüm topluma yayılan bir kucaklamayı gerçekleştirdik. Bu cennet vatanın kalkınması için gereken her türlü altyapıyı da hayata geçirdik. Hak ve özgürlükler alanında devrim niteliğinde reformları yine bir bir hayata geçirdik. Bu yolda önümüze çıkan engelleri tek tek açtık. Büyük bedeller ödedik ve demokrasiyi güçlendirdik. Milletimizin feraseti ve desteğiyle bütün tuzakları bir bir bozduk. 15 Temmuz Darbe teşebbüsüne milletimizle birlikte topyekûn bir şekilde karşı koyduk. Bu cennet vatana düşmanlık besleyenlerin heveslerini kursaklarında bıraktık.

“Her şey Türkiye için”

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı mottosuyla çıktığımız bu yolda Türkiye Yüzyılı’nın en önemli projelerinden biri olan TOBB otomobilinin tanıtımında milletvekillerimizle birlikte hepimiz gözyaşlarıyla şahitlik ettik. Türkiye’de biz her alanda geçtiğimiz 20 yıl boyunca Ak Parti iktidara geldiği günden itibaren geçen 20 yıl boyunca yerli ve milli savunma sanayi başta olmak üzere sosyal yardımlar başta olmak üzere eğitimden, sağlığa, ulaşıma, adalete her alanda eser ve hizmet siyasetinin biz en güzel örnekleri verdik.”

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi ise şöyle konuştu;

“20 yılda birçok icraat yapan Cumhurbaşkanımız ve kadroları büyük gayretle, azimle, çalışmayla yine gerçekleştirecektir”

“Bugün Türkiye Yüzyılı konulu 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programındayız. Teşkilat başkanlarımızın başlattığı bu şehir konuşmaları şehir şehir devam ediyor ve bugünde Burdur’umuzda sizleri ağırlamaktan çok mutluluk duyuyorum. Burdur’umuz gölleriyle, gülleriyle ve gönlüyle gerçekten kadim bir şehrimizdir. Sizleri Burdur’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Seçime ilerlerken Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yeni bir vizyonla, seçim mottosuyla Türkiye Yüzyılı adı altında büyük bir heyecan, aşk hem teşkilatlarımızda hem de şehirlerimizde yayıldı. Burdur’umuzda bu Türkiye yüzyılı konulu çalışmalarımızı sokak sokak insanlarla tanışarak, hem STK başkanlarımızla da görüşerek biz sizlere beklentilerimizi aktaracağız. Cumhurbaşkanımız Türkiye Yüzyılı’nı anlatırken 2002’den 2022’ye, 20 yılda neler yaptıklarımızı, hangi hayalleri gerçekleştirdiğimizi tek tek bizlere ve bütün Türkiye’ye hatta bütün dünyaya anlattı. Demokraside Türkiye’mizin temellerini nasıl sağlamlaştırdığını ve en önemlisi de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle Cumhurun Başkanı nasıl seçtiğini bizlere tane tane anlattı. Kazanımlarımızı bütün dünyaya aktardı. Bu yaptıkları hedefler ve çalışmaların artık gelecek yüzyıla ışık tutacağını da bizlere gösterdi. Cumhurbaşkanımız orada bir çağrıda bulundu. 2023’e giderken 29 Ekim 2023’e kadar bütün herkesi davet etti. Türkiye Yüzyılı’na adım atalım, beraber kafa yoralım ve gelecek nesillere çok güzel bir Türkiye’yi inşa edelim diye o gün hepimize deklare etti ve bizlerde ödevimizi üzerimize aldık.

“Burdur için hayaller kurmaya devam edeceğiz”

İnşallah gelecek yıl büyük gayretle ihtiyaçları, gereklilikleri ve coğrafyamıza olan talepleri, vizyonu, misyonu içine katan dünya vizyonuyla Cumhurbaşkanımızın önderliğinde sizlerle beraber bu çalışmalara imza atacağımıza gönülden inanıyorum. Bu cümleler lafta kalmamalı, icraate dönüşmeli. 20 yılda birçok icraat yapan Cumhurbaşkanımız ve kadroları büyük gayretle, azimle, çalışmayla yine gerçekleştirecektir. Çünkü her şey ortadadır. Vekillerimizle beraber, teşkilatımızla beraber Burdur’a da büyük vizyon katıyor, projelerimizle Burdur’un ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Tabi ki bunlar Cumhurbaşkanımızın büyük destekleriyle oluyor. Burdur için hayaller kurmaya devam edeceğiz.”

Toplantıya MKYK üyeleri Menderes Tevfik Türel (Antalya), Burhan Sakallı (Eskişehir), Nurcan Dalbudak (Denizli), Tuba Vural Çokal (Antalya Vekili), Emre Cemil Ayvalı (İzmir), Mehmet Umur (İstanbul), Şevki Şar (İstanbul), Genel Merkez Teşkilat İl Koordinatörü Ensar Topçu (İstanbul), Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven (Afyon Vekili), Kemal Çelik (Antalya Vekili), Atay Uslu (Antalya Vekili), Mustafa Savaş (Aydın Vekili), Metin Yavuz (Aydın Vekili), Rıza Posacı (Andın Vekili), Mehmet Uğur Gökgöz (Isparta Vekili), Recep Özel (Isparta Vekili), Mehmet Yavuz Demir (Muğla Vekili), Yelda Erol Gökcan (Muğla Vekili), Bayram Özçelik, Yasin Uğur ile partililer katıldı.

MUHAMMET FATİH BAŞCI


Aynı gece iki muhteşem konser Aynı gece iki muhteşem konser
2024 Yılı Orman Yangınlarıyla Mücadele Tatbikatı Yapıldı 2024 Yılı Orman Yangınlarıyla Mücadele Tatbikatı Yapıldı
Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek
Mecal yepyeni şarkısıyla listelere göz kırptı! Mecal yepyeni şarkısıyla listelere göz kırptı!
Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu