Ak Parti 51 il başkanın istifasını isteyecek


Siyaset 11.11.2019 21:55:00 0
Ak Parti 51 il başkanın istifasını isteyecek

AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaklaşan AK Parti kongreleri ile ilgili yaptığı açıklamada, köklü değişikliklere gidileceğinin sinyalini vermişti...

 

Yakın zamanda AK Parti'ye yakın kaynalardan edindiğimiz bilgilere göre yakın zamanda 51 il başkanın istifasının isteneceği yönünde bilgiler aldık. İstifası alınacak illerin hangi iller olacağını henüz bilmiyoruz ama AK Parti Teşkilat başkanı Erkan Kandemir bugün yaptığı bir açıklamada da az da olsa konuya değindi Erkan Kandemir açıklamasınd, "İl ve ilçe başkanlarımızda görev değişikliği ve bir kısım istifalar olacak" dedi.

Okan Fırat: Birlikten Güç Değişimden Gelecek Doğar “Okan Fırat, kantinci esnafına adil, şeffaf ve ücretsiz hizmetlerle güçlendirilmiş yeni bir oda yönetimi vaat ediyor.”
Basa’dan 3 Aralık Mesajı: “Bizi Biz Yapan Kalbimizdir” TİMBİR Genel Başkanı Süleyman Basa’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı: “Bizi Biz Yapan Kalbimizdir”
Meçikoğlu TOBB başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Meclis Başkanı Süleyman Duran ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt ile birlikte, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’
“Engelleri Değil, Engelleyen Bakışı Aşacağız” Burdur Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajında engelli çiftçilere verdikleri desteği vurgulayarak, daha kapsayıcı bir tarım ortamı için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Burdur Karaseki köyü’nde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelindi Burdur Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelerek köyün genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.