AK PARTİ ISPARTA DANIŞMA TOPLANTISINA ZABUN'UN DÖNÜŞÜ DAMGA VURDU


Siyaset 14.11.2021 18:50:00 0
AK PARTİ ISPARTA DANIŞMA TOPLANTISINA ZABUN

AK Parti Isparta il başkanı Osman Zabun: "Benim liderim bu kadar çalışıyorsa, bir programını aksatmıyorsa, bize yoruldum demek haram. Onun yol arkadaşı olarak bizler yorulmayacağız, koşturacağız. Çünkü eğer biz yorulursak, meydanı yalancılar, iftiracılar basıyor." Dedi.

Ak Parti Isparta genişletilmiş il danışma Toplantısına Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz Koordinatör Milletvekili, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, Belediye Başkanları, İlçe Teşkilatları, Kadın ve Gençlik Kolları ve çok sayıda partili katıldı.

Yaklaşık bir senedir, sağlık sorunu ile ilgili tedavi gören Ak Parti Isparta il başkanı Osman Zabun, tedavisini tamamlayıp sağlıklı bir şekilde sahalara döndü. Eskisinden çok daha sağlıklı görünen Başkan Zabun, tedavi süresince başta Isparta'lıların duaları olmak üzere kendisine destek veren tüm dava arkadaşlarına teşekkür ederek başladı konuşmasına.

Bir senedir sizlerden uzak olmanın hasreti tek eksiğimdi diyen Başkan Zabun, "Yorulmadan, aksaklığa meydan vermeden gece, gündüz çalışan tüm arkadaşlarıma ayrı, ayrı teşekkür ediyorum dedi. "Benim liderim bu kadar çalışıyorsa, bir programını aksatmıyorsa, bize yoruldum demek haram. Onun yol arkadaşı olarak bizler yorulmayacağız, koşturacağız. Çünkü eğer biz yorulursak, meydanı yalancılar, iftiracılar basıyor. Bu ülkenin umutlarını bitirmek isteyenler sahne almaya başlıyor." Dedi. Sağlığımız ile ilgili biraz sıkıntı yaşadık sizlerden yaklaşık bir senedir uzak kaldık ama inanın başta Isparta'lı hemşehrilerimizin duaları olmak üzere hepinizin desteğini sürekli hik. Allah hepinizden razı olsun ifadelerini kullandı.

Zabun, Isparta'daki teşkilat mensuplarının çalışmalarının, sadece Isparta'ya yansımadığını, çalışmaların toplanıp Türkiye'nin başarısı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesine ses, nefesine nefes olduğunu vurguladı.


Başkan Aydın, üç bin vatandaşı ağırladı Başkan Aydın, üç bin vatandaşı ağırladı
Başkan Çolakbayrakdar: “Mithatpaşa, yeni cazibe merkezi olacak” Başkan Çolakbayrakdar: “Mithatpaşa, yeni cazibe merkezi olacak”
İşte AK Parti'nin ilk yol haritası: “Türkiye'yi Dinliyoruz” Yerel seçimler şayet Ak Parti açısından oyları artırarak devam etseydi, “Demek ki her şey yolunda” denilecek ve öyle devam edilecekti. Şer gibi görünende hayır, hayır gibi görünende şer olabilir; geleceği yalnız Allah bilir.
TİMBİR’den RTÜK’ün 30. yılı için kutlama mesajı Bünyesinde 100'in üzerinde medya kuruluşu yer alan, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) 30’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlad
Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde