AK PARTİ ISPARTA İL BAŞKANI ZABUN GÖREVİNE DÖNDÜ VE; TOPLANTIYA BAŞKANLIK ETTİ


Gündem 15.02.2021 22:41:00 0
AK PARTİ ISPARTA İL BAŞKANI ZABUN GÖREVİNE DÖNDÜ VE; TOPLANTIYA BAŞKANLIK ETTİ

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve İl Başkanvekili Hamidullah Armağan’ın Kadın Kolları Kongresinde ‘İl Başkanımız Osman Zabun’ 15 Şubat 2021 tarihinde görevine dönecek’ açıklamasının ardından, İl Başkanı Zabun, tam 66 gün sonra yani bugün Isparta’ya gelerek biraz önce sona eren Ak Parti İl Yönetim Kurulu Toplantısına Videokonferans sistemiyle katılarak başkanlık etti.
 
BAŞKAN ZABUN’UN DÖNECEĞİNİ MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ VE BAŞKANVEKİLİ ARMAĞAN AÇIKLAMIŞTI
Bu ayın başında yani 2 Şubat tarihinde Süleyman Demirel Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Ak Parti İl Kadın Kolları Kongresine katılan Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile İl Başkanvekili Armağan, kongrede yaptıkları konuşmalarında; “Osman Zabun Başkanımızın tedavisi sürmekte olup, sağlık durumu iyidir. Kendisi Allah’ın izniyle 15 Şubat tarihinde İl Başkanlığı görevine tekrar dönecektir” açıklamasında bulunmuşlardı.
66 GÜN SONRA TOPLANTIYA BAŞKANLIK ETTİ
Bilgiç ve Armağan’ın bu açıklamalarının ardından aradan geçen 13 günün ardından İl Başkanı Zabun, tam 66 gün sonra yani bugün Isparta’ya gelerek biraz önce sona eren Ak Parti İl Yönetim Kurulu Toplantısına Videokonferans sistemiyle katılarak başkanlık etti.
TOPLANTIYA BİREBİR DEĞİL, VİDEO KONFERANSLA KATILDI
Bugün akşamüzeri Ak Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısına başkanlık eden İl Başkanı Osman Zabun, toplantıya sağlık tedbirleri nedeniyle birebir değil, evinden videokonferans sistemiyle katıldı.
BİR HAFTA SONRA TEKRAR ANKARA’YA DÖNECEK
Başkan Zabun, toplantıda yaptığı konuşmada, yönetim kurulu üyeleri ile birebir görüşmek ve toplantıya bizzat başkanlık etmek istediğini ancak, gerek pandemi gerekse rahatsızlığının hassasiyeti nedeniyle videokonfrenas sistemiyle katılmak zorunda kaldığını belirterek, bir hafta Isparta’da kaldıktan sonra gelecek hafta Pazartesi günü Ankara’ya döneceğini ve tedavisine devam edileceğini söyledi.
TOPLANTI İKİ SAAT SÜRDÜ
Yaklaşık iki saat süren Ak Parti İl Yönetim Kurulu toplantısında üyeler ise İl Başkanı Zabun’a geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve parti çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
12 ARALIK’TA AMBULANS UÇAKLA ANKARA’RA GÖTÜRÜLMÜŞTÜ
Bilindiği gibi; Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, 11 Aralık 2020 tarihinde geçirdiği bir rahatsızlık sebebi ile SDÜ Araştırma hastanesinde tedavi altına alınmış, ertesi günü ise Ambulans Uçakla Ankara’ya götürülerek tedavisine orada devam edilmişti.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı