AK Parti Isparta Milletvekili Gökgöz'den Mevlit Kandili mesajı


Gündem 8.11.2019 15:05:00 0
AK Parti Isparta Milletvekili Gökgöz

MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

“Hoş Geldin Ey Nebî,
Hoş Geldin Yâ Rasûllallâh...”

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Mevlid Kandili dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Gökgöz yayınladığı mesajında;
“Mübarek Mevlid Kandili’de insanı insan yapan bütün güzelliklerin odaklandığı bir şahsiyet olan; barış, sevgi ve rahmet Peygamberi Hz.Muhammed(s.a.v)’in dünyamızı şereflendirdiği gecedir. Hz.Muhammed(s.a.v.)’in “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.” sözleri ile Zalimin ve Zulmün karşısında durmayı O’ndan öğrendik. Güzel ahlakın tamamlayıcısı olan Hz. Peygamberimize iman etmenin, O'nun ümmeti olmanın ve O'nun sünnetinden ayrılmamanın mutluluğunu hep birlikte yaşamalıyız. Mevlid Kandili, O’nun bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık ve merhametini, insaf ve adaletini, sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini, kısaca insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı O’nun yüce ahlâkıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme mevsimidir. Mübarek Mevlid Kandili’nizi tebrik ediyor, bu gecenin Ispartalı hemşehrilerim başta olmak üzere, ülkemize, Müslüman alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. 
Hoş Geldin Ey Nebî,
Hoş Geldin Yâ Rasûllallâh...”ifadelerini kullandı.

Kaş Ülkü ocakları’ndan gönüllü arama kurtarma hamlesi Antalya Kaş Ülkü Ocakları, olası afetlerde görev almak üzere gönüllü arama kurtarma birimi kurdu. İlk adımda orman yangınlarına karşı su dolu bidonlar yerleştiren ekip, vatandaşları gönüllü olmaya davet ediyor.
Afrika üzerinden geliyor! Bugün başlıyor: Sıcaklıklar 40 dereceyi aşacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağını belirterek vatandaşları günün en sıcak saatlerinde dikkatli olmaya çağırdı.
Kepez’den Milli Takıma gurur yolculuğu Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Türk hentbolunun yükselen yıldızlarını yetiştiriyor. 30 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Kadınlar 17 Yaş Avrupa Hentbol Şampiyonası hazırlık kampına, Kepez Belediyesi'nin başa
Böcek tutuklandı Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sulh ceza hakimliğince tutuklandı
Böcek tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu, rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Başkan Böcek, 25 milyon TL’lik seçim desteği talebi ve 30 milyon TL’lik konut alımı iddialarıyla