AK PARTİ ISPARTA TEŞKİLAT TOPLANTILARINA TELEKONFERANS YÖNTEMİYLE DEVAM EDİLDİ


Siyaset 26.03.2020 00:44:00 0
AK PARTİ ISPARTA TEŞKİLAT TOPLANTILARINA TELEKONFERANS YÖNTEMİYLE DEVAM EDİLDİ

AK PARTİ TEŞKİLAT TOPLANTILARINA TELEKONFERANS YÖNTEMİYLE DEVAM EDİLDİ

Aynı anda 100 kişinin katılımıyla
sanal ortamda 2.5 saatlik toplantı
AK Parti Isparta İl Başkanlığı, koronavirüs tedbirleri kapsamında ara verdiği yönetim ve istişare toplantılarına telekonferans yöntemiyle devam etti. Teşkilat mensupları, ilçe başkanları ile belediye başkanlarından oluşan 100 kişinin aynı anda katılımıyla sanal ortamda 2.5 saatlik istişare toplantısı gerçekleştirildi.
 
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, telekonferans yoluyla yapılan teşkilat istişare toplantısında koronavirüs tedbirleri ve uygulamalarla ilgili görüş alışverişinde bulunulduğunu bildirdi. İlgili bakanlıkların uyarılarının mutlaka dikkat alınmasını isteyen İl Başkanı Zabun, telekonferans yoluyla yapılan teşkilat istişare toplantısı hakkında şu açıklamayı yaptı:
BU MUSİBET SON BULMALI
“Tüm dünyayı saran corono virüs ile milletçe yoğun bir mücadele sürdürüyoruz. Temenni ve duamız bir an önce tüm insanlığı kuşatan bu musibetin daha fazla hasara yol açmadan son bulmasıdır. Virüse yakalanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor ve bu virüsten etkilenerek hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.
SAĞLIK ALTYAPIMIZIN GÜÇLÜ
OLMASI ÇOK ÖNEMLİ
Ülke olarak bu noktada gerekli tüm bilgilendirmeyi hükümetimiz yapmaktadır. Vatandaşlarımıza ilgili bakanlıklarımızın ve idarecilerimizin uyarılarına hassasiyetle uyulmasının son derece önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz. Ulusal çapta yapılan çalışmalar zaten tüm kamuoyumuzun malumudur. Ülke olarak bir çok gelişmiş ülkenin çok ötesinde imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Özellikle bu süreçte sağlık altyapımızın güçlü olması ülke olarak virüs ile mücadelede önemli bir imkan sağlamaktadır. Sağlık personelimiz doktoruyla hemşiresi ile tüm personeli ile özverili bir çalışma yürütmekte olup fedakarlıkları her türlü takdirin üstündedir. 
ISPARTA’DA DA TİTİZLİKLE
BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Ispartamızda da hem sağlık personelimiz hem de özellikle temizlik ve hijyen koşullarının en ideal seviyede tutulması için tüm belediyelerimiz ve personelimiz son derece titiz bir çalışma yürütmektedirler. Yine 65 yaş üstü büyüklerimizin de evde kalmaları sonucu oluşan ihtiyaçlarını karşılama konusunda bir taraftan valiliğimiz ve kaymakamlıklarımız bir taraftan da belediye başkanlarımız ve belediye personelimiz yoğun bir çalışma yürütmektedirler. Bu arada 65 yaş üstü vatandaşlarımızın evde kalmaları zorunluluğunun onları tecrit etmek değil tam tersine pandominin etkisinden mümkün olduğu kadar onları korumak ve muhafaza etmek olduğunun altını çizmek isterim. Ancak onları muhafaza etmenin en önemli unsurlarından biride sadece onları evde tutmak değil tüm vatandaşlarımızın da zorunlu olmadıkça evden çıkmaması sosyal mesafe kuralına ve hijyen kuralına son derece dikkat etmelerinin bir zorunluluk olduğudur.
DEDİKODULARA İNANMAYIN
YETKİLİLERE KULAK VERİN
Yine kaynağı belli olmayan ve dedidoku mahiyetindeki sosyal medya kirliliğine de asla itibar etmemek son derece önemlidir. Milletimizi ruhen çöküntüye uğratmak ve direncini kırmak maksadıyla sanki iyiniyetliymişcesine üretilen görüntü ve paylaşımlara asla itibar edilmemelidir. Hükümetimiz sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında son derece şeffaf bir şekilde bilgilendirme ve yönlendirmeyi zaten yapmaktadır. Bu tür bilgi kirliliklerinin ve motivasyon bozmaya ve ümitsizlik aşılamaya dönük çalışmaların hepimizin malumu şer odaklarının ürünü olduğunu unutmayalım ve bilmeden de olsa bunları yayarak onların ekmeğine yağ sürmeyelim.
TEŞKİLAT TOPLANTISINA SANAL ORTAMDA DEVAM EDİLDİ    
Tüm bu hususların yanı sıra bizde Ak Parti Isparta ailesi ve teşkilatı olarak mevcut koşullar çerçevesi içinde hem milletimizle teması muhafaza etmek hem de teşkilatlarımızın ve belediye başkanlarımızın yaptığı çalışmaları, tavsiye ve önerilerini dinlemek anlamında 15 gündür ara verdiğimiz yönetim kurulu ve istişare toplantımızı bugün video konferans yöntemi ile gerçekleştirdik.
GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
Saat 18:00 itibariyle başlattığımız istişare toplantımız saat 20:20’ye kadar sürdü. Bu kapsamda İl yönetimimiz ile ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımızdan oluşan yaklaşık 100 kişinin katılımı ile interaktif yöntemle toplantımızı gerçekleştirdik. Son derece verimli ve çalışmaların değerlendirildiği karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı eksiklikler ve aksaklıkların dile getirildiği ve çözüm önerilerinin istişare edildiği bir toplantı olmuştur. Bundan sonraki süreçte de ilçe bazlı ve görev bazlı olarak toplantılarımızı aynı şekilde video konferans yöntemi ile sürdürme kararı aldık. Amacımız milletimiz ile birlikte vermiş olduğumuz bu mücadeleyi teşkilatlar olarak da yakından takip etmek ve aksayan ve eksik kalan hususları süratle çözüme kavuşmasına katkı sunmaktır. 
İnanıyoruz ki milletçe bir çok zorluğun üstesinden geldiğimiz gibi bu zorluğu da atlatacağız ve daha da güçlenerek çıkacağız inşallah. Bir kez daha duamız milletçe dayanışmamızı daha da güçlendirerek bu musibetten bir an önce kurtulmaktır. Allah milletimizi muhafaza buyursun. Hepinize hayırlı akşamlar ve huzur ve sağlıklı günler diliyoruz.”

 
 
 
 

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü