AK Parti Antalya İl'den Başkan Böcek soru yağmuru! "İddialara cevap ver Böcek"

AK Parti Antalya İl Başkanlığı yaptığı açıklama ile Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında kamuoyunun gündemine oturan iddiaları dile getirerek cevap vermesini istedi.


Gündem 17.06.2022 00:36:00 0
AK Parti Antalya İl

AK Parti İl Başkanlığı son günlerde sosyal medyada dolaşan ve kamuoyunun gündemini oluşturan iddiaları dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e seslendi. "İddialara cevap ver Böcek" başlığı ile yaptığı açıklamada gündemde yer alan soruları tek tek sıraladı.

AK Parti Antalya İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya şu ifadelere yer verildi:

"Son günlerde yazılı ve görsel basında yer alan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e dair haberleri büyük bir titizlikle takip etmekteyiz. Haberlere konu olan ve cevap bekleyen sorulara karşı Büyükşehir Belediye Başkanı’nın sessiz kalışı başta bu iddialar hakkında cevap bekleyen Antalyalı hemşehrilerimiz, kamuoyu ve bizler tarafından merak uyandırdığını belirtmek isteriz. Her fırsatta ‘tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirtmem’ diyen Sayın Böcek’e kamuoyu önünde cevap bekleyen bazı soruları tekrar sormak istiyoruz.

CEVAP BEKLEYEN SORULAR
Bazı internet haber sitelerinde ve çeşitli mecralarda yazıldığı gibi; Sayın Böcek, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Metin Altunbaş ile oğlunuz Gökhan Böcek’in ticari ortaklığı var mıdır ? Eğer böyle bir ortaklık varsa bu ticari ortaklık hangi sektörde yürütülmektedir? Büyükşehir Belediyesi ile oğlunuz ve Başkanvekilinizin ortak olduğu şirketin herhangi bir işi oldu mu? Şirketin hisse oranları nelerdir ? Bu ortaklık ne zaman başlamıştır? Bu şirketin yeri, adresi neresidir ve hangi alanlarda faaliyet göstermektedir? Sayın Böcek makam ve mevkiisini kullanarak iddialara konu olan bu şirkete ayrıcalık tanımış mıdır ?

Tüm bu sorular başta Antalyalı hemşehrilerimiz olmak üzere kamuoyu tarafından cevap beklemektedir. Şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Böcek’e bu iddialara cevap vererek toplumu bilgilendirmesini tavsiye ediyoruz.


İzmit Belediye Meclisinde komisyonlar belirlendi İzmit Belediye Meclisinde komisyonlar belirlendi
Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret
“Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız” “Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız”
Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti
Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri