AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE ISPARTA ÇAĞ ATLIYOR


Siyaset 6.07.2021 02:22:00 0
AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE ISPARTA ÇAĞ ATLIYOR

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçim zamanı verdiği vaatleri bir bir yerine getirmenin dışında ekstradan hizmetlerde yapıyor.

2004-2009 yılları arası Ak Parti Belediyeciliği ile Isparta'ya dev eserler bırakan rahmetli Hasan Balaman'dan sonra 31 Mart 2019 yılında göreve gelen AK Partili Şükrü Başdeğirmen'de büyük hizmetlern altına imza atıyor.

Başta ITKM sorununu ortadan kaldırmak için ekibi ile risk alarak sorunu çözüme kavuşturan Başkan Başdeğirmen, ITKM'nin ilk etabı olarak belediyeye ait kültür merkezini açtı. Mahallere spor kompleksleri, sosyal tesisler, tüm alt yapı çalışmaları yapılıyor, yeni otogar için adımlar atılıyor, tüm çevre yapıları yenileniyor, sosyal belediyecilik anlayışı tüm şehirde hissedildi, yaşlı bakım evleri, belediye ait müdürlüklere yeni binalar, Millet bahçesi projesi ihale aşamasına geldi, Kaymakkapı meydanı modern yüzüne kavuştu, Ispartaspor'a verilen maddi ve manevi destekle 'nci lige çıkarldı, IspartaRAY için çalışmalar başladı, çünür tepesi projesi başlıyor, Üniversiteler ile yapılan işbirliği ile yeni kampüsler kazandırılıyor, yeni çevre yolları yapıldı. Trafik sorununu ortadan kaldıran altın dokunuşlarla trafik rahatladı. Kirazlıdere projesi, vs birçok hizmet ile Isparta hizmette çağ atlamaya başladı...


Gebze'nin 'Akıl ve Zeka'ları yarıştı Gebze'nin 'Akıl ve Zeka'ları yarıştı
Muğla Büyükşehir kırsaldaki çınarların yanında Muğla Büyükşehir kırsaldaki çınarların yanında
Yeni müfredatla yeni yaklaşım! Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Başkan Zeyrek’ten ulaşımda kaliteli hizmet vurgusu Başkan Zeyrek’ten ulaşımda kaliteli hizmet vurgusu
Merkez'in rezervleri azalışta! Merkez'in rezervleri azalışta!