AK PARTİ BURDUR HEYETİNDEN MEÇİKOĞLU ve DURAN’A ZİYARET

AK Parti Burdur İl Heyeti Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.


Siyaset 8.11.2022 17:32:00 0
AK PARTİ BURDUR HEYETİNDEN MEÇİKOĞLU ve DURAN’A ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Burdur Milletvekili  Yasin Uğur, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti Burdur İl Başkanı  Volkan Mengi, AK Parti Burdur İl Başkan Yardımcısı Turan Yurduşen, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, AK Parti Bucak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Şahan, Ak Parti Bucak Yönetim Kurulu Üyeleri  Mehmet Yunus Demir, Bünyamin Kızıl ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için ziyaretçilere ayrı ayrı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette; Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Süleyman Duran, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Bucak Mermerciler Derneği Başkanı Hasan Kurt, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Ali Uğur,Karmersan Mermer Anonim Şirketi Sahibi Salih Kaya, Dash Mermer Sanayi Ltd.Şti. sahibi Osman Dikmen hazır bulundu.

Ziyaretin kamuoyuna yansıması ile farklı spekülasyonlar meydana çıktı. İş dünyasında ve STK olarak sürekli beraber görüntülenen ve beraber hareket eden Bucak Ticaret Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Duranlar sütün sahibi Süleyman Duran için siyasete mi hazırlanıyorlar? Söylentileri haber merkezimize ulaştı. Ayrılmaz ikili olarak bilinen Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Süleyman Duran 2023 seçimleri için aday adaylığı müracaatı yapacakları konuşuluyor. Ayrılmaz ikili olan Meçikoğlu ve Duran'ı yakın tanıyanlar Hasan Yalçın Meçikoğlu'nun AK Parti'den Süleyman Duran'ın ise CHP'den adayadaylığı başvurusu yapabilecekleri tahmini yapılıyor. Yasal olarak önlerinde hiçbir sıkıntı olmadığı için aday olamadıkları halde yeniden görevlerine dönebilecekler. Bu yüzden ayrılmaz ikilinin Siyasette de şanslarını deneyecekleri konuşuluyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor! Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor!