AK PARTİ BURDUR KADIN KOLLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ


Siyaset 5.06.2020 20:08:00 0
AK PARTİ BURDUR KADIN KOLLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

AK Parti Burdur  İl Başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi; "2 dönemdir partimizde büyük hizmetler yapmış Serpil Ekinci hanımefendiye huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Serpil Hanım elinden geldiğince gece gündüz demeden teşkilatıyla birlikte AK Parti davasına hizmet etmiş bir arkadaşımızdır. Bütün yönetiminde bulunan arkadaşlarımda şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra da görevi devralacak Zeliha Bağcı hanımefendiye de görevinde başarılar diliyorum" dedi.

 

Görevi Devreden Serpil Ekinci; “Genel Merkezimiz tarafından ataması yapılan Zeliha Bağcı Başkanımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Benimle davamız yolunda yürüyen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma da teşekkürü bir borç bilirim. Eminim ki onlarda bundan sonra da aynı gayret ile bu davaya hizmet edeceklerdir. AK Parti teşkilatı olarak bizler üstlendiğimiz bu sorumluluğu elimizden gelen tüm gayreti sarf ederek her zaman hakkı ile yapma gayreti içinde olduk. Bundan sonrada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda davamız için koşmaya devam edeceğiz”dedi.

 

AK Parti Burdur İl Başkanlığı görevini devralan Zeliha Bağcı; “Bu bir dava şuuru. Serpil Ekinci Başkanıma 6 yıllık çok güzel geçirdiği bir dönem için teşekkür ediyorum. Bu tecrübesinden her zaman istifade edeceğimiz.  Biz kendisiyle devamlı irtibat içerisinde olacağız. Üstlendiğim bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım, bu sadece görev değişikliği değil, büyük bir sorumluluktur. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü