Ak Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan'dan Basın Açıklaması


Siyaset 11.09.2019 18:55:00 0
Ak Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan

AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, “Burdur Belediyesindeki Özel Kalem atama Talebi” ile ilgili açıklamada açıklamalarda bulundu ve yaşananları sert bir dille eleştirdi. Belgeyi Burdur Belediyesine soran Başkan Okan bu konu ile ilgili de neden suskun kaldıklarını ve kamu oyunu bilgilendirmediklerini söyledi.

Okan, Ercengiz'in sürekli işsizlikten bahsettiğini söyleyerek, Ankara'dan yapılan atamanın da doğru olmadığını Burdur'un donanımlı evlatlarının görmezden gelindiğini ifade etti.

Kendi çıkarları için yapmış oldukları işlerin ne ilk ne de son olacağını söyleyen Başkan Okan Başkan Ercengiz'in bu hareketin kendi siyasi geleceğini düşünerek attığı adım olduğunu ifade etti ve gelecek için milletvekilliği hesapları yaptığını sözlerine ekledi.

 

İŞTE OKAN'IN O BASIN AÇIKLAMASI

Değerli Basın Mensupları ve Burdur Kamuoyu;

Kamuoyunu son bir haftadır meşgul eden, sosyal medyada ve ulusal basında yer alan Burdur Belediyesi özel kalem müdürlüğüne Burdur Belediye Başkanı tarafından CHP Ankara Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi ve aynı zamanda Burdur Koordinatörü Gamze Taşcıer'in eşi, TBMM'de danışman olarak görev yapan Ali Mert  Taşcıer'i istisnai kadrodan atama talep dilekçesini Burdur Belediyesine sormak istiyoruz!

Burdur Belediyesinin böyle bir talebi var mıdır?

Neden şu ana kadar Burdur ve Türkiye kamuoyu bilgilendirilmiyor?

Burdur belediyesi özel kalem müdürlüğünün istisnai kadrodan kimleri memur kadrosuna atamıştır ya da Talep etmiştir?

“Ali Başkan Bu Belge Nedir?”

Basından ve Sosyal medyada dolaşan Bakanlığa yazılan 93802969/465-3862 sayılı dilekçeden anlaşılacağı üzere;

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 2014 yılında göreve gelir gelmez Akrabası olan (kuzeni) Ali Burak Polat özel kalem müdürlüğüne istisnai kadrodan memur yapmış ve özel kalem müdürlüğünde çalıştırmış sonra özel kalem müdürlüğüne CHP Ankara Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi ve Burdur Koordinatörü Gamze  Taşcıer'in eşi, TBMM'de danışman olarak görev yapan Ali Mert Taşcıer'i istisnai kadrodan atama talebi yapmıştır. Bu skandal durum Burdurlumuzdan gizli saklı bir siyaset anlayışının belgesi olarak karşımızda durmaktadır.

 

“Burdur’un Evlatlarını Görmezden Gelemez”

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Burdur Halkına söz verip yerine getiremediği attığı tuttuğu projeleri hemşehrilerimize neden yapamadığını anlatmak yerine, ziyarette bulunduğu her esnaf buluşmasında işsizlikten bahsederek Hükümetimize ve Cumhurbaşkanımıza ağır ithamlarda bulunmakta iken TAM TERSİNE Burdur Belediyesinin özel kalem Müdürlüğü kadrosu için şehrimizde yaşayan donanımlı bir çok Burdur’un Evladını hiçe saymıştır.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in İlimizin adını projelerle değilde, yapmış olduğu yanlışlarla Ulusal Basında duyurması bizleri olduğu gibi hemşehrilerimizi de üzmektedir.  Yanlışlarına son olarak Burdur’un Evlatlarını Görmezden gelerek kendi siyasi çıkarları uğruna vekil kocalarını özel kalem Müdürü olarak talep etmesi eklenmiştir.

“Burdur’u değil Kendi Geleceğini Düşünmektedir”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in şahsi çıkarları için yapmış olduğu bu işler ne ilk ne de son olacaktır. Bizler Burdur ve Burdurlu vatandaşlarımız için mücadele verirken, Burdur Belediye Başkanı LAF CAMBAZLIĞI yaparak yetkilerini kendi çıkarları doğrultusuna kullanmakta ve bu son atama talebi ile CHP genel merkezine karşı kendi siyasi geleceğini düşündüğünü ve Milletvekilliği hesapları yaptığını bizlere göstermektedir. 

Takdir Burdur Kamuoyunundur...

Hüseyin OKAN

AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü