AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” vesilesi ile bir mesaj yayınladı.


Yaşam 30.04.2022 03:52:00 0
AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

“Emeğin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin timsali olan işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli bir yere sahiptir. Ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine emekleri ve alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özverili çalışmalarıyla üretimin en önemli unsuru olan işçilerimiz ülkemizin huzur ve refah ortamına erişmesine önemli katkı sağlamaktadırlar.

Ülkemizin istikrarlı bir şekilde büyümesi ve belirlenen hedeflere ulaşabilmesi için emekçilerimizin göstermiş olduğu çaba hiç şüphesiz büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle işçi kardeşlerimizin çalışma koşullarının iyileştirilmesi her zaman önceliğimiz olmuştur.

Hükümetimiz göreve geldiği günden itibaren, çalışan kesimin yanında olmaya, sorunlarına çözüm üretmeye büyük gayret göstermiş, hayatının daha demokratik, daha insani, daha ileri standartlara kavuşturulabilmesi için ilgili her kesimin görüşlerine önem vererek hareket etmiştir. Sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare halinde, çalışanlarımızın sorunlarının çözümü, onların çok daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. İşçi ve emekçi kardeşlerimizin her zamanında yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”


Başkan Büyükkılıç, oda başkanlarını ağırladı Başkan Büyükkılıç, oda başkanlarını ağırladı
Bakan Tekin: Ücretli öğretmenlere kadro gündemde değil Bakan Tekin: Ücretli öğretmenlere kadro gündemde değil
Bursa Karacabey'de zabıtadan çocuklara eğitim Bursa Karacabey'de zabıtadan çocuklara eğitim
Hilal Yıldız'dan anlamlı çalışma: 'Dediler' yayında Hilal Yıldız'dan anlamlı çalışma: 'Dediler' yayında
Jandarma drone ile Enez, Keşan Karayolu’ndatrafik denetimi yaptı! Jandarma drone ile Enez, Keşan Karayolu’ndatrafik denetimi yaptı!