AK PARTİ BURDUR TEŞKİLAT AKADEMİSİNDE BULUŞTU

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Ar-ge Başkanlığı Burdur’da “Teşkilat Akademisi Mahalle” programını düzenledi. Geçtiğimiz Cumartesi düzenlenen programa önceki dönem TBMM Başkanı, Milli Eğitim Bakanı ve halen TBMM AK Parti Grup Başkanı olarak görev


Siyaset 27.06.2022 18:05:00 0
AK PARTİ BURDUR TEŞKİLAT AKADEMİSİNDE BULUŞTU

Burdur Kültür Merkezi’nde yapılan eğitim programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın videolu mesajı gösterime sunuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında; “AK Parti halka hizmet hakka hizmettir düsturu ile çalışan millete hizmetkâr olmayı her türlü payenin üzerinde gören bir siyasi harekettir. Milletimize olan sevdamızı Türkiye’yi eğitim, sağlık, adalet ve emniyet başta olmak üzere her alanda ileriye taşıyarak gösterdik. Cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlerin kat ve kat fazlasını 2002 yılından bu yana milletimizin istifadesine açılmayı başardık” sözlerine yer verdi.

“DAHA FAZLASINI YAPTIK” VURGUSU

Burdur’da konuşan TBMM AK Parti Grup Başkanı ismet Yılmaz, AK Parti Hükümetlerinin ülkemizde 80 yılda yapılanlardan daha fazlasını yaptığını vurgu yaptı.  Türkiye’nin en iyi sağlık hizmeti veren ülkeler arasında ilk sırada yer aldığının altını çizen Yılmaz, özet olarak AK Parti Hükümetlerinin Türkiye’ye çok şeyler kazandırdığını anlattı. Yılmaz; “Birlik ve dirliğimiz daim olduğu sürece çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Durmak yok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK, KÜLTÜR MERKEZİNİN YAPILMASINDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yapımı tamamlanarak hizmet vermeye başlayan Kültür Merkezi’nin Burdur’a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik; “Kıymetli bakanıma şükranlarımı arz ediyorum. TBMM’de AK Partimizin, milletvekillerimizin grubunun başkanı olarak vekillerimizi grubumuzu dimdik ayakta tutarak çalışmalarında azim, gayret heyecan vererek bizlere desteklerinden dolayı da kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kıymetli bakanım bakanlıkları döneminde Burdur’umuza güzel hizmetler yaptı. Millî Eğitim Bakanlığında, Kültür ve Turizm Bakanlığında müsteşarlığı döneminde yapılan hizmetlerde gerçekten şehrimize de sevgisi muhabbeti olan kıymetli bir bakanımız. Salonda ilk defa konuşma yapıyoruz. Bu salonunun bir hikâyesi var tabi. 2012- 2013 yıllarında belediye ve bakanlık iş birliğinde bu salon ile ilgili bir çalışma başladı. Tabi çok büyük sıkıntılar, problemler yaşandı. Beklemeler oldu. Fesihler oldu. Ama en nihayetinde bu güzel sonuca ulaştık. Burdur’umuzun en güzel salonlarından birini kazandırmış olduk. Tabi üniversitemizin de salonu vardı yapılmıştı. Ben kıymetli bakanımızın da bu kültür merkezimizin yapılmasında büyük bir emeği gayreti olduğunu biliyorum. Şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

MİLLETVEKİLİ UĞUR; “2023 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ”

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur konuşmasında; “Teşkilat Akademisi’nin ikinci programındayız. Teşkilat olmadan bu işler nasıl olur? Bunu bir düşünmek gerekiyor.  Mahalle, ilçe il ve en tepede Cumhurbaşkanımıza varıncaya kadar bu işler birlik ve beraberlik içerisinde yapılıyor. Şu anda 2023 seçimleri önemli. Her seçimlerde bize şu söylenmiştir, ‘Bu seçimler çok önemli.’ Ama gerçekten 2023 seçimleri çok önemli. Bir sürü seçim geçirdik.  Buradaki arkadaşlarımızla birlikte seçimlerin önemiyle alakalı her zaman bize tavsiyelerde bulunmuştur. Söylenmiştir ama 2023 seçimleri gerçekten önemli.  2023 seçimlerine dünya konjektöründe okuyarak bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunu da mahallelerimizde köylerimizde bunlara iyi anlatabilmemiz gerektiğini düşünüyorum.” diye konuştu.

İL BAŞKANI MENGİ: “ŞİMDİ HEDEF 2023”

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açılış konuşmasında ise şunları söyledi; “Genel Merkez Ar – Ge biriminden sorumlu genel başkan yardımcımız Mustafa Şen öncülüğünde Teşkilat Akademisi programının birincisini geçtiğimiz Aralık ayında üç kademe yönetim kurulu üyelerimizle beraber gerçekleştirmiştik. Ve şimdi de mahalle ve köy başkanlarımız ve yönetimleriyle beraber ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bu programlar teşkilat bilincimizi ve günümüzün siyasi konjektörünü nasıl okumamızı ve seçimimize ulaşmamızı anlatan aynı zamanda bir araya gelerek motivasyonumuz ve teşkilat içi beraberliğimizi artıran programlarımız. Çok önemli 2023 seçimlerine giderken mahalle ve köy başkanlarımızı yani teşkilatın sancaktarları olan uç beyleri olan yine sorumlulukları ve dava bilinçleriyle kadim medeniyetimize ve gelecek hayallerimize sarılarak AK Partimizin milletle buluşmamıza aracılık eden köy ve mahalle muhtarlarımızla beraberiz. 2002’den bugüne her girdiğimiz seçimin Cumhurbaşkanımıza büyük destek vererek teşkilatımızın üstün gayretleri sayesinde kazandık. Şimdi hedef 2023.”

Teşkilat akademisi mahalle Burdur programı, sunum yapan eğitimcilere Burdur’a özgü hediyelerin takdimiyle son buldu.


İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı
Ürdün'ün İsrail-İran çatışmasında takındığı tavrın sebebi nedir? Ürdün'ün İsrail-İran çatışmasında takındığı tavrın sebebi nedir?
Osmangazi’den çevre dostu ilaçlama Osmangazi’den çevre dostu ilaçlama
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu
Başkan Aydoğmuş'tan Malatyaspor yönetimine çağrı Başkan Aydoğmuş'tan Malatyaspor yönetimine çağrı