Siyaset

Siyaset Haberleri

Ak Parti Burdura önemli ziyaret


Siyaset 14.11.2019 13:45:00 0
Ak Parti Burdura önemli ziyaret

AK PARTİLİ ÖZ'DEN BURDUR'DAKİ AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARINA DESTEK ZİYARETİ

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman ÖZ, Burdur'daki AK Partili 6 İlçe Belediye Başkanına hayırlı olsun ve destek ziyaretleri gerçekleştirdi. 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 26. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili  Abdurrahman ÖZ, ilk olarak Burdur İl Başkanı Volkan Mengi'yi makamında ziyaret ederek bölge ile ilgili istişarelerde bulundu. Burdur'daki AK Partili belediyeleri ziyaret etmek için Burdur'da bulunduklarını dile getiren ÖZ, Burdur İl Başkanlığında AK Parti Burdur İl Başkanı, yönetimi ve AK Partili Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldi. Seçim sürecinde yapmış oldukları gayretli çalışma ve alınan 6 İlçe belediye başkanlığı için teşekkür etti. başarıyı daha da yukarı seviyeye çıkarmak için kazanılan Belediyeler ile teşkilatlar arasında yapılacak uyumlu çalışmanın İl Başkanlığının koordinesinde yürütüleceğini ifade etti. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin başkanlığında gerçekleşen Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın birim toplantısında alınan karar gereği Türkiye'deki tüm AK Partili belediyelere hayırlı olsun ve destek ziyaretinde bulunduklarını belirten Başkan Yardımcısı ÖZ, Genel Merkez Yerel Yönetimler biriminin 762 AK Belediyeyi ziyaret etmiş olacağını dile getirdi.  Kendi tecrübelerini de aktararak, "Belediyelerimizin yapacağı her güzel çalışmada Genel Merkez olarak yanlarında bulunacak ve destekçisi olacağız" dedi. 

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ÖZ ayrıca, MHP ile olan Cumhur İttifakı sürecine de değinerek, "Cumhur ittifakı ülkemizin geleceği için önemli. İttifakın işleyişi, Partimizin Genel Merkezi ve MHP Genel Merkezi tarafından yakinen takip edilmekte ve önem verilmektedir." dedi. 

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’de, ÖZ e İl Başkanlığının çalışmaları hakkında bilgi vererek; ‘’AK Parti Burdur İl Başkanlığı olarak İl ve İlçe teşkilatlarımız çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Burdur’umuza yapılan yatırımların takipçisi oluyoruz. İl Başkanlığımıza ve Belediye Başkanlarına yönelik destek ziyareti için AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman ÖZ’ e teşekkür ederim’’ dedi.

ÖZ, Burdur programı kapsamında Altınyayla, Ağlasun, Bucak, Gölhisar ve Kemer  İlçe belediyelerini ve İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık’ı ziyaret etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü