AK Parti Bursa İl Başkanı gençleri aşıya götürdü


Gündem 28.07.2021 19:00:00 0
AK Parti Bursa İl Başkanı gençleri aşıya götürdü

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, ikinci doz COVID-19 aşısını Bursa Şehir Hastanesi’nde oldu. Gençlere örnek teşkil etmesi için COVID-19 aşısı olmaya 17 yaşındaki oğlu ve yeğeniyle birlikte gitti.

BURSA (İGFA) - Oğlu ve yeğeninin ilk doz aşılarına destek veren AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, COVID-19’la mücadelede gücün gençlerin aşıya verdiği destekte olduğuna dikkat çekti. "17 yaşındaki oğlum ve yeğenim gençlere örnek olabilmek için kendi arzularıyla hastaneye geldiler" diyen Başkan Gürkan, "Ben 2. doz aşımı olurken onlar da ilk doz aşılarını oldu. Onları duyarlılıklarından dolayı tebrik ediyorum. COVID-19la mücadelede aşı uygulaması 18 yaş altına kadar indi. Yoğun bakımda tedavi görenlerin yaş ortalaması 17-35 arasında. Bu sebeple tedbir almak hasta olmaktan daha iyi diye düşünüyorum” dedi.

İŞ DÜNYASINA SESLENDİ

Başkan Davut Gürkan, COVID-19 aşılama çalışmalarına destek vermeleri için işverenlere de seslendi. “İşverenler hassasiyet gösterip, öncü olmanızı tavsiye ediyoruz" diyen Gürkan, "Özellikle üzerinde durmak istediğim kısım; işveren dünyamızın hassasiyet göstererek, kendi bünyelerinde çalışan personellerin aşılanması noktasında gayret sarfetmelerini istirham ediyoruz. İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekipler büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiriyor. Aşılama yapmak için gerek işyerlerinde gerekse organize sanayi bölgelerinde gayret sarf ediyorlar” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı