AK Parti Bursada yeni yönetimini tanıttı

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyelerini Merinos AKKM’de düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.


Gündem 8.02.2021 14:00:00 0
AK Parti Bursada yeni yönetimini tanıttı

BURSA (İGFA) - AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’nın demografik yapısı ve dinamiklerini gözeterek oluşturduğu ekip kamuoyundan ve partililerden büyük beğeni topladı.

Bursa’nın demografik yapısını dikkate alarak İl Yönetimini oluşturduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa’da gönül köprüleri kurmaya devam edeceklerini söyledi. 3 milyonu aşkın Bursa’yı 17 ilçesiyle büyük bir aile olarak gördüklerini belirten Gürkan, "Partimizde eskisi yenisi olmaz, dün de hizmet eden AK Partilidir, bugün de. Nitekim İl kongremizde yerini başka bir AK Parti sevdalısı kardeşimize devreden arkadaşlarımız, yeni dönemde de partimizin çeşitli kurul ve komisyonlarında görev alarak katkı sağlamaya ve kutlu davasına hizmet etmeye devam edecek” diye konuştu.

AK Partinin Bursa’da gençlere ve kadınlara verdiği önemi bir kez daha ortaya koyduğunu belirten İl Başkanı Davut Gürkan, kadın ve genç dağılımına dikkat etmenin yanı sıra daha önce parti içi görev alan kişilerin yoğunlukta olduğuna dikkat çekti. 

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

Davut Gürkan başkanlığındaki AK Parti il yönetiminde yeni görev bölümü şöyle oldu:

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mustafa Yavuz,  Teşkilat Başkanı Kamil Bayramiç, Seçim İşleri Başkanı Engin Kökçıkaran,  Tanıtım ve Medya Başkanı Sinan Kahraman, Dış İlişkiler Başkanı Nurettin Arif Kurtulmuşlar, Sosyal Politikalar Başkanı Kevser Öztürk, Yerel Yönetimler Başkanı Ufuk Ay, Ekonomi İşler Başkanı Kemal Ermiş, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Cemile Yiğit, Mali ve idari İşler Başkanı Orhan Aygün,  Ar-Ge Başkanı Setenay Yüksel Olguner,  İnsan Hakları Başkanı Mustafa Yıldırım, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Gökhan Yıldız, Sekreterya Birim Başkanı Osman Şahin


Doğal gaza Nisan'da zam yok! Doğal gaza Nisan'da zam yok!
Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak
ABD'li heyet TBMM'de ABD'li heyet TBMM'de
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı