AK Parti Bursadan tarihi hanlara kamulaştırma teşekkürü

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen Tarihi Hanlar Bölgesi Projesi için önemli bir adım daha atıldığını duyurdu.


Gündem 26.04.2021 17:30:00 0
AK Parti Bursadan tarihi hanlara kamulaştırma teşekkürü

BURSA (İGFA) - Bursa’nın sembol niteliğindeki güzelliklerini bünyesinde barındıran Tarihi Hanlar Bölgesi’ni yeniden eski ihtişamlı günlerine döndürecek olan proje için sevindirici bir haber geldi. Çalışmaları T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Tarihi Hanlar Bölgesi Projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile alınan acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete’de yayınlandı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa’nın dünyaca ünlü değerlerinden olan bölgenin güzelliğini örten yapılardan arındırılıp, tarihi değerlerin ön plana çıkarılması için yürütülen çalışmaları hızlandıracak olan bu gelişme ile birlikte çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini belirtti. Başkan Gürkan, Bursa’nın tarih turizmi potansiyelini daha da arttıracak ve şehrin ecdat yadigarı güzelliğini yeniden eski ihtişamına kavuşturacak olan projeye verdiği destekten ötürü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcısı  Efkan Ala ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür etti.

Başkan Gürkan, "Bursamız AK Parti’nin örnek alınan belediyecilik ve hizmet anlayışı ile tarihinden aldığı güçle geleceğe yürüyor. Ecdadımızdan emanet aldığımız bu güzel şehri tüm değerleri ile gelecek nesillerimize aktarabilmek için hep birlikte durmadan çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 


Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu