AK PARTİ EĞİRDİR İLÇE KONGRESİNDE MEVLÜT DOĞANAY İLE YOLA DEVAM


Siyaset 5.09.2020 21:24:00 0
AK PARTİ EĞİRDİR İLÇE KONGRESİNDE MEVLÜT DOĞANAY İLE YOLA DEVAM

Ak Parti’de kongre süreci devam ediyor. İktidar partisi bugün Eğirdir ilçe teşkilatının kongresini gerçekleştirdi. Kongreye Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ve partililer katıldı.

Eğirdir Pınar Pazarında gerçekleşen kongrede mevcut başkan Mevlüt Doğanay'ın tek listeyle yeniden başkan seçildi.

Kongrede en duygulandıran konuşmayı yapan özellikle Eğirdir Gölü’nün önemine dikkat çeken Milletvekili Özel, Eğirdir Gölünü korumak gerektiğini ifade etti.

Ak parti iktidarı döneminde Türkiye’nin çok önemli mesafe kat ettiğini ifade eden Milletvekili Özel, Sütçüler İlçe ziyaretinde Yuvalı Yaylasında bir vatandaş ile yaşadığı örnek gösterdi. Yaşlı amcanın Ak Parti iktidarına teşekkür ettiğini belirten Recep Özel, “Karşılaştığımız yaşlı amca Zamanında hayvanlarımızdan öşür alan devlet şimdi herbir küpe için para veren devlet konumuna geldi. Allah razı olsun Recep Tayyip Erdoğan’dan dedi. Gerçekten de Türkiye’nin geldiği durumu özetleyen bir tablo. Nereden nereye geldik” ifadelerini kullandı.

Gözler Ankara’da: Asgari ücret için konuşulan rakam bu Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2026 yılı asgari ücretini belirlemek üzere kritik bir sürece girdi. Ekonomik tahminler yeni ücretin 27 bin ile 30 bin TL arasında olabileceğine işaret ediyor.
Rota: Anadolu Kök Boya Atlası SDÜ "Köklerin Boyası" projesi, 86 reçeteden oluşan envanter niteliğindeki Türkiye'nin ilk "Kök Boya" kitabı ve "Uluslararası Sempozyum"a önemli katkılar sağladı
Yürekli–Şengör’den Isparta’ya kültür sanat merkezi Tarihi Milli Eğitim Müdürlüğü binası, hayırsever Ayşegül Yürekli Şengör ve Mehmet Cem Şengör’ün katkılarıyla restore edilerek “Yürekli–Şengör Halı ve Gül Kültür Sanat Merkezi” olarak Isparta’nın kültür hayatına kazandırılacak.
Lale Topaç 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti İşe gitmek için yola çıkan 43 yaşındaki Lala Topaç, Serik’te yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı; 8 gündür süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Burdur'da İUP katılımcılarına iş arama eğitimi Burdur İŞKUR, İşgücü Uyum Programı kapsamında çalışan katılımcılara “İş Arama Becerileri” eğitimi verdi. Programla işsizlerin istihdama geçişi desteklenirken, katılımcılara günlük 1.083 TL cep harçlığı ödeniyor.