AK PARTİ EĞİRDİR İLÇE KONGRESİNDE MEVLÜT DOĞANAY İLE YOLA DEVAM


Siyaset 5.09.2020 21:24:00 0
AK PARTİ EĞİRDİR İLÇE KONGRESİNDE MEVLÜT DOĞANAY İLE YOLA DEVAM

Ak Parti’de kongre süreci devam ediyor. İktidar partisi bugün Eğirdir ilçe teşkilatının kongresini gerçekleştirdi. Kongreye Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ve partililer katıldı.

Eğirdir Pınar Pazarında gerçekleşen kongrede mevcut başkan Mevlüt Doğanay'ın tek listeyle yeniden başkan seçildi.

Kongrede en duygulandıran konuşmayı yapan özellikle Eğirdir Gölü’nün önemine dikkat çeken Milletvekili Özel, Eğirdir Gölünü korumak gerektiğini ifade etti.

Ak parti iktidarı döneminde Türkiye’nin çok önemli mesafe kat ettiğini ifade eden Milletvekili Özel, Sütçüler İlçe ziyaretinde Yuvalı Yaylasında bir vatandaş ile yaşadığı örnek gösterdi. Yaşlı amcanın Ak Parti iktidarına teşekkür ettiğini belirten Recep Özel, “Karşılaştığımız yaşlı amca Zamanında hayvanlarımızdan öşür alan devlet şimdi herbir küpe için para veren devlet konumuna geldi. Allah razı olsun Recep Tayyip Erdoğan’dan dedi. Gerçekten de Türkiye’nin geldiği durumu özetleyen bir tablo. Nereden nereye geldik” ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası
Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu
İYİ Partili Sedat Kılınç: "Halkın sorunlarından uzaklar" İYİ Partili Sedat Kılınç: "Halkın sorunlarından uzaklar"