AK Parti ekrana çağırmıştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan grup toplantısında önemli açıklamalar


Siyaset 5.10.2022 13:02:00 0
AK Parti ekrana çağırmıştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı ErdoğanAk Parti Grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

-Milletimize söz verdiğimiz şekilde Türkiye'yi ilmik ilmik dokunuyor emek emek yükseltiyoruz. Günümüzün her anını büyük aşkla azimle çalışarak geçiriyoruz. Türkiye yüzyılını milletimizle birlikte inşa edeceğiz. Artık bizim bu seçimlerin mottosu Türkiye Yüzyılı bununla çalışacağız.


AK Parti ekrana çağırmıştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan grup toplantısında önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti Grup 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti Grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

-Milletimize söz verdiğimiz şekilde Türkiye'yi ilmik ilmik dokunuyor emek emek yükseltiyoruz. Günümüzün her anını büyük aşkla azimle çalışarak geçiriyoruz. Türkiye yüzyılını milletimizle birlikte inşa edeceğiz. Artık bizim bu seçimlerin mottosu Türkiye Yüzyılı bununla çalışacağız.


-Birilerine bakıyorsunuz toplanıp toplanıp dağılıyorlar. Biz yeni icraatları devreye alıyoruz. Geçenlerde Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin de açılışını yaptık. Bilkent Şehir Hastanesi ile aynı büyüklükte. Ankara iki dev şehir hastanesine sahip oldu. Malum zat bir zamanlar SSK'nın genel müdürlüğünü yaptı. Bu adam ne yaptı diye sordurun. Onun döneminde hastane odaları pislikten geçilmiyordu. Hastalarımız kan revan içinde kalıyorlardı. Rehine alma dönemi var. Hastalar ölüyor ve rehine alınıyorlardı.. Ey Bay Kemal Senin gidecek yerin var mı? Bütün umudunu ekonomideki sıkıntılara bağlayanların heveslerin kursaklarında bırakacak düzenlemeler yapıyoruz. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü aşama aşama yerine getiriyoruz.

TOGG banttan iniyor
-Türkiye bir süredir ciddi sınamalardan geçiyor. Bu sınamaların milletinizin hayatına yansıyan olumsuzlukları vardır. Çözüm mümkündür peki Türkiye'de bu çözümü sağlayacak tek yürütme temsilcisi biz tek siyasi parti ak parti tek ittifak cumhur ittifakıdır. Sandık yolu kendiliğinden açılacak. 

-Bu ayın sonunda ülkemizin ilk yerli otomobilin TOGG'un banttan çıkış törenine katılıyoruz. Yılbaşından sonra çalışanların ücretlerinde yapacağız artışlarla ülkemizde güzel havanın esmesini sağlayacağız. Eskilerin dediği gibi sen doğru ol eğri belasını bulur. 

Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü açıklaması
-Birilerinin buram buram riyakarlık sinsilik kokan oyunlar peşinde koştuğunu görüyoruz. Önceki akşam geç saatlerde CHP Genel Başkanı yaptığı açıklama ile adım adım çözdüğümüz başörtüsü meselesi ile ilgili güya günah çıkartıyor güya yeni teklif getiriyor. Dün açıkladıkları kanun teklifi ile önceki akşam atıp tuttukları arasında dağlar kadar fark var. Ülkemizde şuanda böyle mesele yok. Türkiye bir dönem Meclis'e başörtülü ile girdiği için ey CHP senin yandaşın fikir baban şimdi ebedi alemde kürsüden haddi bildiren milletvekilleri görmüştü. Siz de bunları alkışlamıştınız Meclis'ten dışarı atmak için alkışlamıştınız. Bugün böyle sıkıntı yok. AK Parti Cumhur ittifakı meclis ve hükümet olarak bu doğrulta attığımız adımın kazananı milletimiz olmuştur fert fert insanımız olmuştur. Ya Kemal Doğur ol yanına bir iki başörtülü bayanı alıp rozet takmakla bu işi çözeceğini mi sanıyorsun? Adam gibi dürüst ol. 


Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu