AK Parti Gelendost 7. olağan İlçe Kongresi gerçekleşti


Siyaset 13.09.2020 16:05:00 0
AK Parti Gelendost 7. olağan İlçe Kongresi gerçekleşti

Isparta Gelendost ilçesi 7 olağan İlçe Kongresi gerçekleşti.

Kongrede tek liste yarıştı...

Mevcut başkan Metin Önal tek listeyle girdiği seçimlere yeniden başkanlığa seçildi.

Kongreye Türkiye Büyük Millet Meclisi başkan vekili Süreyya Sadi Bilgiç, milletvekili, Mehmet Uğur Gökgöz, İl Başkanı Avukat Osman Zabun, il genel meclis başkanı Serkan Keskin, Isparta belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen, ilçe ve belde başkanları, belediye başkanları, ve çok sayıda teşkilat Üyeleri ve vatandaş katıldı.

RATEM heyetinden Telif Hakları Genel Müdürü Yılmaz’a ziyaret Radyo Televizyon Meslek Birliği (RATEM) Başkanı Vedat Gündoğan ve beraberindeki heyet, Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Memurlara doğum sonrası 16 hafta ücretli izin Doğum iznine ilişkin önemli düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na sunuldu. AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan “Sosyal Hizmetler Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapıl
Benzin, Motorin ve LPG Fiyat Artışına Vergi Dopingi Cumhurbaşkanı Kararı ile devreye alınan eşel mobil sistemiyle, bazı petrol ürünlerinin fiyatı artarsa, artış tutarının yüzde 75'ine kadar ÖTV'si indirilecek.
Antalya’ya sel ve hortum desteği: 108 milyon liralık kaynak Sel ve hortumdan etkilenen Antalya’da zarar gören çiftçiler için 100 milyon lira, evleri hasar alan vatandaşlar için ise 8 milyon lira olmak üzere toplam 108 milyon liralık destek ödeneği gönderildi.
1 yaşındaki bebeğine şiddet uygulayan anneye 6 yıl hapis Antalya’da 1 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı gizli kamera görüntüleriyle ortaya çıkan anne, Antalya 34. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından “alt soya karşı eziyet” suçundan 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.