AK Parti heyeti Burdur Merkez muhtarlarıyla bir araya geldi


Siyaset 12.08.2020 09:29:00 0
AK Parti heyeti Burdur Merkez muhtarlarıyla bir araya geldi

AK PARTİ HEYETİ BURDUR MERKEZ MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

 

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık ve Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ile birlikte merkeze bağlı mahalle muhtarları ile bir araya gelerek talepleri dinledi. Toplantı ile ilgili açılış konuşması gerçekleştiren Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, “Muhtarlarımız şehirlerin temel taşıdır. Sorunların çözümünde muhtarın rolü büyüktür. Teşkilatımız olarak bizler sürekli siz değerli Muhtarlarımızla iletişim halinde olup, imkanlarımız doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir. İstişare toplantımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

 

“BURDUR’UMUZA YENI PROJELER KAZANDIRMAK İÇİN İSTİŞARELERE ÖNEM VERİYORUZ”

 

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez Mahalle Muhtarlarına istişare toplantısına katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “ Mahalle Muhtarlarımızla zaman zaman bir araya gelerek İlimiz için ne yapabiliriz diyerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Burdur’umuzda AK Parti Hükümetlerimiz birçok yatırımı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleştirdik. Başarıya giden yol, birlik, beraberlik, yardımlaşma, tevazu, şımarmamak, kimseye tepeden bakmamaktan geçer.” dedi. Muhtarların görüşlerini çok önemsediklerini belirten İl Başkanı Volkan Mengi, “Bizler muhtarlarımızı önemsiyoruz. Onların bizlere ilettiği sorunlara çözüm noktasında iktidar partisi olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

“YENİ YATIRIM VE HİZMETLER İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Muhtarların dertlerini dinlemek, sorun ve sıkıntılarına çare olmak için sık sık bir araya gelerek çözümler üreteceklerini söyleyen Milletvekili Bayram Özçelik “Muhtarlık özveri isteyen gönüllülük esasına dayalı bir makamdır. AK Parti’den önce hiçbir geliri olmadan, mahallesi adına hizmet veren muhtarlarımız maalesef bugüne kadar hak ettiği ilgiyi, değeri görmüyordu. Uzun bir aradan sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın duyarlı davranışı karşısında muhtarlarımız hatırlanmış, külliyede üst üste yaptığı toplantılarla muhtarların bir anda Türkiye gündemine gelmesine vesile olmuştur. AK Parti Burdur teşkilatı olarak Burdur’umuza hizmet etmek için, sizler için daima hazır olacağız. Çünkü bizlere sunduğunuz taleplerin tamamının vatandaşın ve mahallenin sorunları olduğunu biliyoruz. İnşallah bizler elimizden geldiği kadarıyla sorunların çözümü noktasında yanınızda olacağız" diye konuştu. Merkez Mahalle muhtarları Burdur’umuz için öneri ve taleplerini ileterek, hatıra fotoğrafı çektirildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?