AK PARTİ HEYETİNDEN KATI ATIK BERTARAF TESİSİNDE İNCELEME TURU


Yaşam 23.09.2020 23:22:00 0
AK PARTİ HEYETİNDEN KATI ATIK BERTARAF TESİSİNDE İNCELEME TURU

AK PARTİ HEYETİNDEN KATI ATIK BERTARAF TESİSİNDE İNCELEME TURU :

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık ve AK Partili Belediye Başkanları Aynı Zamanda BURDUR BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENLERİ Olarak İncelemede Bulundular.Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal,Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş,Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu,Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy,Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Settaş,Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay BURDUR BELEDİYELER BİRLİĞi tarafından yapımı devam eden Katı Atık Bertaraf Tesisinde incelemelerde bulundular.

“KATI ATIK BERTARAF TESİSLERİ AK PARTİ HÜKÜMETLERİNİN ÇEVRECİ PROJESİDİR”

AK Parti Hükümetlerinin Burdur’da kazandırdığı Katı Atık Bertaraf tesisi hakkında Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ İl Başkanımız ve Belediye Başkanlarımızla birlikte AK Parti Hükümetlerimizin Burdur’umuza kazandırdığı Katı Atık Bertaraf tesisinde incelemede bulunduk. Belediyelerimizle Belediyeler Birliğimizin yapmış olduğu yatırımlara katkı sunmaya devam ediyoruz. Bu Tesis İçin Zamanının Çevre ve Orman Bakanlığınca Türkiye’de 5 İl Katı Atık Bertaraf Tesisi İçin Pilot Seçilmişti Bu Şehirlerden Birisi ise İlimiz Burdur Olmuştu.Katı Atık Bertaraf Tesisimiz Burdur Belediyeler Birliği AK Partili Belediye döneminde ilk kuruluşta Bakanlığımızca 3.856.000 TL ödenekle başlanılmıştı. Şehirlere Katı Atık Bertaraf Tesisleri kurulması AK Parti Hükümetlerimizin çevreci icraatıdır. Burdur Belediyeler Birliği tarafından AK Parti Hükümetlerimizin uyguladığı YAP İŞLEK DEVRET Modeli  ile 29 yıllığına işletmeye açılmıştır. Şuanda 34 istihdam sağlamakta İleride bu sayıda artışlar olacaktır.Katı Atık Bertaraf Tesisine yaklaşık 90 Milyon TL’lk yatırım yapılmıştır. Enerji üretimi ile ekonomiye büyük katkı sağlayan Katı Atık Bertaraf tesisinde biyogaz tesisi, tıbbı atık, evsel atık- yaş fermantasyon tesisi, mekanik ayrıştırma tesisi kurulmuş ve köylümüze sıvı gübre kullanma imkanı sağlanmıştır. Önümüzdeki yıllarda sera kurulması ve gübre paketleme tesisleri kurulacaktır. Tam kapasite üretime geçildiğinde çöpten gelen gelirin %29’u belediyeler birliğine gelir olarak aktarılacaktır. Burdur’umuza Hayırlı olsun.” Açıklamasında bulundular.


“BELEDİYELERİMİZ BİRLİĞİMİZE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR”


Katı atık bertaraf tesisinin AK Partili Belediyeler Birliği döneminde başladığını belirten İl Başkanı Volkan Mengi “ Burdur’umuzda Sebahattin Akkaya Başkanımız döneminde çalışmaları başlayan ve hükümetimiz tarafından katkı sağlanan Katı Atık Bertaraf Tesisinde Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımızla birlikte ziyarette bulunduk. Bazen Muhalefetteki Rakiplerimizin Yüzü Kızarmadan Burdur’a Ne Yaptınızki Deyip Gidip Bu Tesislerde Yüzü Kızarmadan Gezdiklerini Görmekteyiz.CHP’nin Gündeminde Ne Katı Atıp Bertaraf Tesisi Var,Ne de Yap İşlet Devret Modeli Var,Onların Gündeminde Milletin Hayrına olan İşler olmaz,Olmamıştır da ,Yaklaşık 90 MİLYON TL’lik yatırım yapılan Katı Atık Bertaraf tesisi Burdur’umuza hayırlı olsun. Burdur’umuz için katkı sunmaya devam edeceğiz.” Dedi.AK PARTİ HEYETİNDEN KATI ATIK BERTARAF TESİSİNE İNCELEME TURU AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık ve AK Partili Belediye Başkanları Burdur Belediyeler Birliği tarafından yapımı devam eden Katı Atık Bertaraf Tesisinde incelemelerde bulundular.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü