AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi'nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı


Gündem 14.07.2020 13:28:00 0
AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi'nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı:

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, “15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilen alçak darbe girişimini milletimizin evlatları meydanlarda, sokaklarda canları pahasına, eşsiz bir destan yazarak durdurmuş, İstiklalimize ve İstikbalimize sahip çıkarak, ikinci bir Kurtuluş Savaşı mücadelesi vermiştir.

Milletimizin ülkesine ve iradesine kararlı bir şekilde sahip çıkması karşısında, darbecilerin ne silahları, ne tankları, ne helikopterleri, ne uçakları işe yaramıştır. Aziz vatanımızın bir karış toprağı için bile ellerini ovuşturanlar, tarih boyunca sayısız destana imza atmış, vatan toprağını namusu saymış Türk milletinden hak ettiği karşılığı misliyle almıştır.

15 Temmuz da Türkiye Cumhuriyeti’nde yeni bir destan, yeniden doğuş olarak tarihe altın harflerle yazılmıştır. Güçlü Türkiye’nin yükselişine engel olmak isteyenlerin son çırpınışlarına şahit olduğumuz 15 Temmuz gecesi dik duran Türk milleti şehitlik mertebesine erişebilmek için adeta birbiri ile yarışarak tüm dünyaya örnek bir davranış sergilemiştir. O kara günde Türkiye Cumhuriyeti askerinin emir komuta zincirine itaatini, sadakatini hain emelleri için kullananlar Şehit Ömer Halisdemir’in sıktığı kurşunla tarihin en derin kuyularında boğuldular.

Yüce Allah’tan böyle hain bir girişimin bir daha tekrarlanmamasını ümit ediyor, bu ülkeyi bize vatan yapan tüm şehitlerimize Allah’ tan rahmet, geride bıraktıkları ailelere sabır temenni ediyorum. Bu uğurda gazi olan kardeşlerimize de acil şifalar diliyor, tüm hemşerilerimize ve milletimize selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Hain darbe kalkışması sırasında şehit olan Kardeşlerimiz ve Burdurlu hemşerimiz Akif Altay kalplerimizde sonsuza kadar yaşayacaktır.” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü