Ak Parti'li Atay Uslu'dan Kadir Gecesi mesajı


Yaşam 17.05.2020 17:03:00 0
Ak Parti

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı Atay Uslu Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti;
“Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir.
Yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin kalplerimize ve gönül dünyamıza şifaya, ömrümüzde huzura vesile olmasını temenni ediyorum.
Aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; Yüce Mevla'dan güzellik, barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na da eriştirmesini diliyorum" dedi.

Keçiborlu’da İstiklal Marşı’nın 105. yılı anıldı Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde, İstiklal Marşı’nın kabulünün 105. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma programına Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak da katıldı.
Antalya’daki iftar programında gıda krizi iddiası: Vatandaşlar rahatsızlandı Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği iftar programı, yemeklerin bozuk olduğu iddialarıyla gündeme geldi. İftar sonrası rahatsızlandığını belirten çok sayıda vatandaş sosyal medyada tepki gösterirken...
Türkiye’nin yaşlı nüfusu artıyor: Oran %11,1’e ulaştı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 65 yaş ve üzerindeki nüfus 2020’de 7 milyon 953 bin 555 iken, 2025’te 9 milyon 583 bin 59’a yükseldi.
Antalya büyükşehir belediyesi’nde idari deprem! Meclis gündemine gelen düzenlemeyle 4 birim kapatılıyor, Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü Zabıta’ya bağlanıyor. İdari yapıda köklü değişiklik meclis kararına kaldı.
Belde’den köye dönen 4 yerleşime doğalgaz müjdesi AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Büğdüz, Bağsaray, Mamak ve Kozağaç köylerinde doğalgaz şebeke çalışmalarının kısa süre içinde başlayacağını açıkladı.